Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Samsung Galaxy S5 Mini met abonnement

Sta je op het punt om jezelf te verrijken met een nieuwe smartphone en is je keuze gevallen op een Samsung smartphone, denk dan eens na over de nieuwste Samsung Galaxy S5 Mini. De Samsung Galaxy S5 Mini is het nieuwste toestel van Samsung uit de populaire Galaxy- serie en is tevens het kleine broertje van de succesvolle Samsung Galaxy S5.

Het zal je dan ook niet verbazen dat beide toestellen qua uiterlijk exact op elkaar lijken, alleen is de Galaxy S5 Mini natuurlijk iets kleiner. Over de specificaties van het toestel kunnen we erg lovend zijn, deze doen namelijk niks onder van die van de Samsung Galaxy S5. Op deze website lees je alles over de nieuwe Samsung Galaxy S5 Mini.

Wanneer je de Samsung Galaxy S5 Mini besluit te kopen, heb je twee mogelijkheden. Je kunt het toestel los kopen, voor een prijs van rond de 400 euro, en je kunt het toestel in combinatie met een abonnement kopen. De tweede optie is veruit de meest populaire, aangezien de S5 Mini in de meeste gevallen dan gratis zal zijn. Daarnaast krijg je bij een abonnement de beschikking over een bel- en internetbundel, waarmee je het toestel maximaal kunt gebruiken. De Galaxy S5 Mini zonder internet (er is natuurlijk altijd Wifi) is namelijk geen optie.

Wanneer je kiest voor een mobiel abonnement en de Galaxy S5 Mini gratis wil ontvangen bij een gemiddelde maandprijs, dan zit je vaak 24 maanden aan het abonnement vast.
Een andere opties is natuurlijk om het toestel los te kopen en te kiezen voor een sim-only abonnement, waarbij je maandelijks fixe bundelkorting krijgt. Wat de voordeligste optie is, is per persoon verschillend.

Wil je de Samsung Galaxy S5 Mini met abonnement bestellen? Check vandaag nog de prijzen online.

Linkruil.org

Comments are closed.