Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Samsung komt wederom met een mini versie

De geruchten gonsden al langere tijd op het internet, maar nu is het eindelijk officieel Samsung heeft de compacte versie van de Galaxy S5 aangekondigd. Het toestel is vrijwel identiek aan de standaard Galaxy S5 maar het is beduidend kleiner en daarom heeft het de naam Mini gekregen ondanks dat het toestel eigenlijk al lang geen Mini meer is, want met een display formaat van 4,5 inch is het een volwaardige smartphone.

Het toestel is zelfs groter dan de iPhone 5s en daarom is de naam Samsung Galaxy S5 Mini misschien iets misplaatst. De Samsung Galaxy S5 Mini zal een wereldwijde release krijgen maar Samsung begint met de uitrol in Rusland en daarna volgen alle andere landen over de hele wereld. Wanneer het toestel precies in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend maar wij gaan er van uit dat dit eind juli begin augustus zal zijn.

Zoals al verwacht werd komt het toestel in precies dezelfde kleuren op de markt als zijn grote broer. De kleuren die beschikbaar komen voor de Galaxy S5 Mini zijn Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue en Copper Gold. Wat als een regelrechte verassing voor ons is gekomen is dat de S5 Mini ook voorzien is van een hartslagmeter en een vingerafdrukscanner.

Het toestel is doordat het de naam Mini draagt stukken goedkoper geprijsd dan de standaard Galaxy S5. Als je de Galaxy S5 Mini los koopt betaal je 479 euro en met een mobiel telefoon abonnement zal het toestel verkrijgbaar zijn vanaf gratis.

Linkruil.org

Comments are closed.