Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Samsung S5, iPhone 5S of Sim only abonnement nemen?

Het is altijd weer een lastige keuze als je aan het eind van je contractperiode bent gekomen van je telefoonabonnement. Veelal was je je toestel wel zat na twee jaar en wist je zeker dat je voor een nieuwe betere telefoon zou kiezen. Maar tegenwoordig is de kwaliteit al zo hoog dat veel mensen er ook voor kiezen om de kosten te drukken en hun huidige toestel behouden in combinatie met een voordelig sim only abonenement. De drie keuzes die het meest gemaakt worden lichten we hier kort even toe.

Samsung S5 razend populair

De Samsung S5 is met recht een toptoestel te noemen. Het is de waardige opvolger van zijn voorganger, de S4. Een aantal specificaties die je moet weten wat betreft de Samsung S5 zijn onder andere: De 16 Megapixel camera waarmee je video’s in 4K kunt opnemen, het 2GB geheugen, de 2,5 GHz Quadcore processor en de 16 of 32 GB aan opslagruimte.Verder heeft deze smartphone ook een hartslagmeter en kun je hem beveiligen met je eigen vingerafdruk. Voor de trouwe Samsung Galaxy aanhang is dit toestel een ware must have natuurlijk, deze personen hebben vaak elke variant in hun bezit gehad. Voor veel anderen is met de komst van deze smartphone de tijd om van een ander merk over te stappen op Samsung, en niet onterecht, het is een lust voor het oog.

iPhone 5S nog steeds gewild

Doordat de iPhone 5s alweer een tijd langer te verkijgen is wil dit niet zeggen dat het toestel in populairiteit afgedaald is. Nee, nog steeds is het huidige paradepaardje van Apple een veel gewild apparaat. En wat wil je ook met zijn schitterende (als vertrouwd) uiterlijk en dito prestaties. Daarbij komt net als bij de Samsung S5 dat Apple ook trouwe aanhangers heeft die niets anders moeten dan de nieuwste iPhone 5S. En de volgende staat al weer in de wacht waarschijnlijk en zal eind dit jaar de markt gaan veroveren.

Sim only is besparen

Mensen die in het bezit waren van telefoons als de iPhone 4S of Samsung Galaxy S4 zijn vaak nog zeer tevreden en hoeven niet persé een nieuwe te hebben. Voor deze groep is het zeer aan te raden om een lekker voordelig sim only abonnement te nemen. Zo hebben ze een prima toestel en een prima abonnementsprijs. Stel je voor: 2 jaar lang nog geen 20 euro per maand voor je abonnement betalen! We zijn eigenlijk ontzettend gek dat we steeds maar voor de nieuwste gaan…

Linkruil.org

Comments are closed.