Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Samsung verbeterd software voor Samsung Galaxy S5

Nu al update Galaxy S5 software

Ondanks dat Samsung haar nieuwe paradepaardje, de Samsung Galaxy S5, pas onlangs heeft uitgerold is het bedrijf nu al bezig met een eerste grote software update voor het toestel. De update zou met name gevolgen hebben voor de vingerafdrukscanner en de camera.

Update start in Vereniging Koninkrijk

Samsung begint de uitrol van de update naar verwachting in het Vereniging Koninkrijk. Kort daarna zal de update ook uitgerold worden in Europa en de rest van de wereld. Wanneer de update overal beschikbaar is, is nog onbekend.

Vingerafdrukscanner

De grootste update zit hem aan de kant van de vingerafdrukscanner. Deze zou veel nauwkeuriger worden. Samsung heeft de vingerafdrukscanner onder de loep genomen nadat er vanaf meerdere fronten negatieve geluiden kwamen aangaande de vingerafdrukscanner. De vingerafdrukscanner wordt door de consument nu met name gebruikt om het toestel te locken en te unlocken.

Verbeterde camera

De software update gaat ook de camera aan. Na het installeren van de vernieuwde software zou de camera aanzienlijk sneller moeten opstarten en functioneren. Het toestel zal daarnaast in zijn totaliteit sneller moeten worden van de update die Samsung dus zeer binnenkort wil gaan uitrollen.

Galaxy S5 enorm populair

Eerder deze week kwam ook al naar buiten dat de Samsung Galaxy S5 in 25 dagen maar liefst 25 miljoen keer verscheept was. Een nieuw record voor Samsung, waarmee het de verkoopcijfers van de Galaxy S4 weer ruimschoots overtrof.

De consument kiest met name voor een galaxy s3 abonnement. Ook is het toestel los redelijk gewild onder de consument alleen is de losse toestelprijs momenteel nog erg fors voor de Samsung Galaxy S5.

De consument kan ook nog beslissen het toestel aan te schaffen in combinatie met een Sim Only abonnement. De maandlasten zijn daarbij erg laag, maar ook dan is de losse toestelprijs erg hoog. Gevolg is dat de meeste consumenten kiezen voor het samsung galaxy s3 kopen.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.