Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Smartphone kopen in 2014

Een smartphone kopen is een uiterst persoonlijke keuze. Je kan kiezen voor het mooiste design, of de beste prijs-kwaliteitverhouding, of het merk waar je voorkeur naar uit gaat. Sommige mensen kijken ook naar de snelheid van de smartphone. Iedereen kijkt ergens anders naar, als het gaat om het kopen van een smartphone. Er zijn ontzettend veel websites te vinden die reviews plaatsen over smartphones, en ze spreken vrijwel elkaar allemaal tegen. Het kopen van een smartphone blijft een persoonlijke keuze.

Welke smartphone ga jij kopen in 2014? De Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Sony Xperia Z2 of de Apple iPhone 5s? Er zijn en komen nog veel meer smartphones op de markt dit jaar en niemand weet precies wanneer welk toestel verkrijgbaar zal worden. Het blijft een gok om nu bijvoorbeeld de iPhone 5s te kopen, want wanneer komt de iPhone 6 op de markt. Hetzelfde geldt voor de Samsung Galaxy S5 want komt er daadwerkelijk een Galaxy S5 Prime binnenkort? Het is vrijwel onmogelijk om de mobiele technologie op de voet te blijven volgen. Op www.gs5.nl kunt u verschillende Samsung Galaxy s5 abonnementen vergelijken en de goedkoopste deal kiezen. ZO koopt u altijd een goedkope 5s!

Als het gaat om de huidige beste smartphone heeft iedereen een eigen mening. Als je de reviews er op na leest zegt iedereen weer wat anders. Persoonlijk zal ik zeggen koop de iPhone 5s of wacht op de iPhone 6, andere personen zouden weer zeggen dat de Samsung Galaxy S5 de beste koop is van 2014. Meningen en beoordelingen in reviews zijn subjectief, het enige waar je wel op kunt vertrouwen zijn benchmark cijfers, want deze cijfers liegen niet.

Maar benchmark cijfers zijn saai en vertellen misschien wel een hele boel, toch is het voor veel mensen onduidelijke taal en komen ze nog geen steek verder. Daarom adviseer ik om bij het kopen van een smartphone uit te gaan van je persoonlijke intuïtie. Een andere belangrijke rol bij het kopen van een smartphone is het budget dat je hebt voor het kopen van een nieuwe smartphone. Want heb je geen groot budget dan kun je min of meer de iPhone 5s, Galaxy S5, HTC One M8 en Xperia Z2 al links laten liggen, tenzij je de smartphone koopt met een telefoon abonnement.

Ga je voor de optie om een smartphone te kopen met een telefoon abonnement, dan kun je het toestel vrijwel altijd heel voordelig aanschaffen. Providers geven een aanzienlijk hoge korting wanneer je een telefoon abonnement afsluit bij ze en je hierdoor een relatie voor langere tijd aangaat. De genoemde toestellen kun je dan al voor een prikje kopen of je krijgt het toestel zelfs gratis bij een telefoon abonnement.

Linkruil.org

Comments are closed.