Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Snel een defecte iPhone 5 batterij vervangen

Snel een defecte iPhone 5 batterij vervangen
Batterij iPhone 5 snel leeg? Niets is tegenwoordig frustrerender dan een niet goed werkende smartphone. Je hebt een smartphone immers nodig voor veel zaken en dan is het allesbehalve ideaal als deze niet goed werkt. Als je een iets ouderen iPhone 5 hebt, heeft deze smartphone mogelijk te maken met diverse mankementen. Zo kan het zijn dat de ontgrendelingsknop niet goed werkt, alsook de batterij. Vooral over de batterij zijn veel klachten. Helaas kun je hier weinig tegen doen. Tenminste, je kunt deze natuurlijk wel zelf vervangen of laten vervangen. Een batterij heeft nu eenmaal niet een eeuwige levensduur.

Batterij zelf vervangen
Als je handig bent en ergens voordelig een iPhone batterij kunt kopen, dan is het wellicht aan te raden om deze zelf te vervangen. Moeilijk is het niet, want door op YouTube te kijken naar video’s met instructies is het mogelijk om deze zelf te vervangen. Als je er niet uit komt kun je een filmpje nogmaals afspelen. Elders op het internet kun je altijd op fora zoeken en eventueel hier een vraag stellen mocht het niet lukken.

Batterij laten vervangen
Naast het zelf vervangen van de batterij is het ook mogelijk om deze te laten vervangen. Je kunt naar een winkel gaan waar ze iPhone 5 batterijen kunnen vervangen. Hier betaal je een x-bedrag voor en zo kun je je iPhone 5 weer gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om naar een Apple servicepunt te gaan. Dit probleem is namelijk niet onbekend bij Apple en daarom kun je wellicht in aanmerking komen voor gratis vervangen van de accu. Kijk bijvoorbeeld op www.batterijiphone5.nl 

Linkruil.org

Comments are closed.