Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sony Xperia Z2 is bijna uit!

Sony komt al kort na de release van de Sony Xperia Z1 met de opvolger genaamd Sony Xperia Z2. Het nieuwe vlaggenschip van Sony zal in eerste instantie begin april in Nederland verkrijgbaar worden, maar Sony heeft de release datum helaas moeten uittellen met twee weken. Hierdoor zal de Sony Xperia Z2 pas eind april in Nederland verkrijgbaar worden. De vertraging bij het nieuwe toestel heeft te maken met productieproblemen volgens de late berichten die hierover naar buiten zijn gebracht.

Verbeterd op alle fronten

De Sony Xperia Z2 is op alle fronten aanzienlijk verbetert. Zo heeft he toestel een 5,2 inch IPS display en met de 20,7 megapixel camera kan het toestel ook 4k video’s opnemen. De pixelverhouding bij het 5,2 inch display is 1920 x 1080. Ook de chipset van de Sony Xperia Z2 heeft een kleine upgrade gekregen, het toestel is namelijk voorzien van een Snapdragon 801 Qualcomm processor. De interne opslagcapaciteit bij de Sony Xperia Z2 is gelijk aan het vorige model namelijk 16GB. De interne opslagcapaciteit is wel uit te breiden met een Micro SD Kaart. Gebruik je ontzettend veel je smartphone? Dan heb je met de 3200 mAh ingebouwde batterij de hele dag niks te vrezen omtrent je accu percentage. Koop je de Sony Xperia Z2 dan krijg je er gratis een digital noise cancelation headset erbij. Het toestel is prachtig vormgegeven en je kunt kiezen uit drie kleuren te weten: paars, wit en zwart. Ben je al helemaal overtuigd van de Sony Xperia Z2? Bestel het toestel nu al met een pre-order en ben er zeker van dat je één van de eerste bent die deze supersmartphone in handen heeft!

Sony Xperia Z2 abonnement

Ben je van plan een nieuwe smartphone aan te schaffen en wil je absoluut de Sony Xperia Z2? Sluit dan een mobiel telefoon abonnement af voor deze smartphone en ontvang het toestel al vanaf gratis bij je mobiele telefoon abonnement. Het gratis krijgen van de Sony Xperia Z2 bij je telefoon abonnement is wel afhankelijk van welk abonnement je afsluit en bij welke provider of telecom webwinkel. Het is ook mogelijk dat je met een abonnement in combinatie met de Sony Xperia Z2 purple moet bijbetalen voor de smartphone. Vooral in de begin periode direct na de release datum zal dit het geval zijn. Heb je geduld dan kun je op een later tijdstip de Sony Xperia bij bijna alle abonnement gratis krijgen. Vergelijk Sony Xperia Z2 abonnementen altijd voordat je besluit een abonnement af te sluiten. Door te gaan vergelijken kun je al gauw enkele euro’s per maand besparen op je telefoon abonnement.

Linkruil.org

Comments are closed.