Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stel je vraag aan de medewerkers van Ziggo!

Heb je een internetabonnement bij Ziggo maar vermoed je dat er momenteel een storing is? Of wil je graag meer informatie aanvragen over de samenwerking tussen Ziggo en Vodafone en de bijkomende voordelen? Dan kun je met deze vragen terecht bij de medewerkers van Ziggo. Zij staan tussen 8.00 en 22.00 uur klaar om je te helpen met al je vragen en problemen. Hoe je contact met ze opneemt kun je zelf bepalen. De meest voor de hand liggende manier is natuurlijk om ze telefonisch te benaderen. Je krijgt dan allereerst een keuzemenu te horen om uiteindelijk doorverbonden te kunnen worden met de juiste medewerker. Je krijgt dan direct antwoord op je vragen en kunt vervolgens weer verder. Maar, je kunt de klantenservice van Ziggo ook op andere manieren benaderen.

Contact opnemen met Ziggo

Naast telefonisch contact, kun je Ziggo ook benaderen via de website, e-mail, social media en de Ziggo community. Stuur een bericht in de chatfunctie op de website, of vraag een medewerker om hulp via het forum. Daarnaast vind je op de klantenservice pagina van de website ook een overzicht met meest gestelde vragen. Afhankelijk van hoe snel je een antwoord wilt op je vraag kun je zelf bepalen hoe je contact met ze opneemt.

Een overzicht van alle contactmogelijkheden

We hebben je zojuist verteld op welke verschillende manieren je contact kunt opnemen met Ziggo. Maar, Nederland kent nog veel meer klantenservices. Een overzicht hiervan vind je in de klantenservice gids, en zo ook Ziggo. Ga naar https://www.klantenservicegids.nl/bedrijf/ziggo/ziggo-contact/ en je krijgt direct een overzicht te zien van de klantenservice gids pagina van Ziggo. Vanuit hier kun je ook navigeren naar bijvoorbeeld de KPN, Rabobank en Telfort. Maar ook kleinere klantenservices zijn te vinden in de gids.

Afbeeldingsresultaat voor ziggo klantenservice

Linkruil.org

Comments are closed.