Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

TelServ genomineerd voor de High Growth Awards

Amersfoort – Telecommunicatiebedrijf TelServ uit Amersfoort is genomineerd voor de High Growth Awards voor de regio Midden-Nederland. De vakjury heeft besloten dat TelServ mee mag dingen naar de prijs omdat het bedrijf in de afgelopen drie jaar hard is gegroeid en veel potentie heeft voor de toekomst. Op 27 november wordt de uitslag bekend gemaakt.

telserv-genomineerd-voor-high-growth-awardDe High Growth Awards worden ieder jaar georganiseerd door ondernemersplatform Port4Growth. Bedrijven mogen meedoen aan de competitie als ze voldoen aan een aantal eisen zoals een gemiddelde omzetgroei van 10% over de afgelopen drie jaar. Daarnaast is het belangrijk dat er sprake is van een duidelijke visie op de toekomstige groei van het bedrijf.

TelServ ziet de toekomst zonnig in. Het bedrijf groeide in de afgelopen drie jaar van een omzet van 4.2 miljoen euro in 2010 naar een omzet van bijna 14 miljoen in 2012. Dit jaar verwacht het bedrijf zelfs een omzet van meer dan 20 miljoen te halen. TelServ is van mening dat er nog genoeg te halen valt in de telecom branche. “Wij gaan ons aankomend jaar eveneens richten op nieuwe doelgroepen, daarmee verwachten we nog meer terrein te winnen.” Vertelt Vincent Peek, directeur van TelServ. “Met deze groei zullen we volgend jaar moeten verhuizen naar een groter kantoor, aangezien ook het aantal personeelsleden meegroeit met het bedrijf.”

Bang voor de opkomst van internet is het bedrijf niet, zo zegt Peek tijdens het groeigesprek dat plaatsvond vooraf aan de nominatie. “Veel bedrijven hebben last van het opkomende internet, maar voor ons is dit geen enkel probleem. Ook in de toekomst zie ik geen obstakels, want telefonie zal nooit verdwijnen. Aan onze cijfers is duidelijk te zien dat er wereldwijd nog veel vraag is naar telefoonnummers.”

Linkruil.org

Comments are closed.