Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tips voor iPhone waterschade

Waterschade bij een iPhone

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer u uw iPhone laat vallen in het water of dergelijke. Niet alleen hier kunt u waterschade oplopen met uw iPhone. Je ziet het namelijk erg vaak. Lekker douchen en uw iPhone ligt dicht in de buurt, u wilt namelijk muziek luisteren. Hierdoor kan uw iPhone ook gemakkelijk waterschade en dergelijke oplopen. Maar hoe weet ik nou of mijn telefoon waterschade heeft opgelopen? Hier hebben wij een tips voor.

Testen van waterschade op mijn iPhone

Tegenwoordig kun jezelf checken of je iPhone waterschade heeft opgelopen of niet. iPhones zijn tegenwoordig uitgerust met vochtindicatoren. Is deze verkleurd van rood naar roze? Dan is het zeker dat uw telefoon waterschade heeft opgelopen. De kosten van waterschade kunnen hoog oplopen. De iPhone is total loss of er zijn kleine vervangingen nodig.

Waar kan ik mijn iPhone repareren van waterschade?

Heeft uw iPhone waterschade opgelopen? Dan is het tijd dat u uw iPhone laat repareren. Woont u toevallig in de omgeving van Enschede en Hengelo? Zoja, dan bent u bij Jan Gorter aan het juiste adres. Jan Gorter is namelijk specialist in het repareren van alle soorten iPhones. Bekijk de website van Jan Gorter voor meer informatie.

 

Linkruil.org

Comments are closed.