Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uitzending gemist België

Uitzendinggemist.nl ken je vast wel, het is een vrij bekende website. Maar is er ook een alternatief voor Belgische televisiezenders? Iets zoals uitzending gemist België? Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, een alternatief zoals de Nederlandse website bestaat helaas niet. Er zijn gelukkig wel manieren om uitzendingen terug te kijken, maar er is niet één grote website waarop een overzicht te vinden is van de zenders en omroepen.

Hoe kun je tergrijken?
Als er niet zoiets is als uitzending gemist België, hoe kun je dan programma’s terugkijken? Er zijn eigenlijk twee opties. Als je een Belg bent en in België woont dan is de kans groot dat je gebruik kunt maken van Ooit gemist. Via Ooit gemist kun je enorm veel programma’s terugkijken. Het is een soort
uitzending gemist België alleen dan via je televisie. Nadeel is wel dat je dus in België moet wonen een interactieve decoder moet hebben.

Website van omroep
Wat je ook kunt doen is de website van de omroepen raadplegen. Je kunt vervolgens het kopje video aanklikken. Onder dit kopje kun je uitzendingen vinden die terug te kijken zijn. Het zijn niet alle programma’s, maar wel een gedeelte. Wij wensen je veel kijkplezier toe!

Linkruil.org

Comments are closed.