Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voordelig bellen via VoIP

Communicatie via de telefoon is hartstikke belangrijk voor iedere onderneming. Je houdt daarmee gemakkelijk contact met klanten, leveranciers en samenwerkingspartners. Echter zijn er verschillende mogelijkheden om telefonisch bereikbaar te zijn. Zo is er bijvoorbeeld al het onderscheid tussen bellen via een mobiele telefoon en een vaste telefoon. Daarnaast bestaat er ook nog het verschil tussen het type bellen. Er zijn namelijk twee varianten waaronder analoog en digitaal bellen. Met digitaal bellen, kun je bijvoorbeeld voordelig bellen via VoIP ( bellen via internet ) en met analoog bel je via de telefoonlijn. Maar wat kies je?

 

Voordelig bellen met VoIP of Analoge telefonie?

Er zijn duidelijke verschillen aanwezig tussen VoIP en analoge telefonie. We hebben de verschillen voor je opgesomd:

  • Lagere kosten: VoIP is ten opzichte van Analoge telefonie ligt gemiddeld 30% lager voor centrales en 60% in belkosten. Bovendien betaal je per seconde in plaats van per minuut.
  • Meer flexibiliteit: Met VoIP kun je je eigen bereikbaarheid instellen, kun je makkelijk wisselen tussen mobiel en vaste telefoon en daarnaast kun je onderling doorverbinden.
  • Schaalbaar: Je kunt meerdere gebruikers aan een VoIP oplossing koppelen en je kunt op ieder moment aangeven of je wil opschalen of wil krimpen.

Kortom is bellen met VoIP voordeliger en flexibelere dan Analoge telefonie. Genoeg redenen om over te gaan op het nieuwe digitale bellen!

 

Hoe kan ik VoIP afnemen?

Een aantal zaken zijn belangrijk voor het afnemen van VoIP telefonie. Als eerste maak je de keuze uit vele VoIP telefonie providers die vervolgens de dienst voor je gaat verzorgen. De gehele oplossing kan vervolgens op locatie worden geïnstalleerd zoals software en hardware. Je kunt kiezen voor een provider die landelijk actief is of een lokale aanbieder voor de snelle communicatie. Nadat de keuze is gemaakt is de keuze voor het type telefoonnummer en oplossing nog van belang. Kies je vaste telefonie, mobiel of beide?

Op het moment dat alles duidelijk is kun je aan de slag en ben je bereikbaar zoals jij dat wil tegen lagere kosten en meer flexibiliteit. Kortom Voordelig bellen doe je met VoIP!

 

Bronnen

Voor meer informatie kun je de volgende bronnen raadplegen:

De voordelen van VoIP

Linkruil.org

Comments are closed.