Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar koop je een nieuwe simkaart?

Prepaid simkaart kopen doe je vooral online

 Elke smartphone en mobiele hebben een plek voor een simkaart en die simkaart bepaald eigenlijk de identiteit van je mobiele telefoon. Wat veel mensen niet weten is dat elke kaart een eigen uniek nummer heeft en op de simkaart staat ook je telefoonnummer, provider en beltegoed opgeslagen. Daarnaast staat er ook opgeslagen of je prepaid belt of dat je een abonnement hebt. Waar kun je een nieuwe simkaart kopen?

 

Hoe werkt een prepaid sim?

Het verschil tussen een simkaart met een abonnement en een prepaid sim is dat je geen abonnement nodig hebt om te bellen. Hierdoor zul je dus nooit achteraf dure rekeningen gepresenteerd krijgen.

Een prepaid simkaart kopen kun je vergelijken als je chipknip opladen. Voordat je überhaupt met je prepaidtelefoon kunt bellen, zul je eerst beltegoed aan moeten schaffen. Er zal beltegoed afgeschreven worden voor elke seconde die je belt en elke sms die je stuurt. Hoeveel dat precies is, zal vaak afhankelijk zijn van je telefoonprovider.

Het is mogelijk om bij elke provider van te voren precies te zien hoeveel ze in rekening brengen voor elke seconde dat je belt en elke sms die je stuurt. Daarom is het ook verstandig om voordat je een provider kiest, eerst alles providers met elkaar vergelijkt om te zien welke provider nu eigenlijk het meest voordeligst is.

 

Prepaid simkaart kopen, wat zijn de voordelen?

Over het algemeen is prepaid bellen iets duurder, dan het bellen vanuit een abonnement. Maar zitten er veel voordelen aan het kopen van een prepaid simkaart. Je hebt namelijk altijd de volledige controle over de kosten. Zo zul je dus nooit over je bundel gaan en aan het einde van de maand een dikke rekening op je mat hebben liggen.

Dan is een ander groot voordeel natuurlijk dat je nergens aan vast zit. Wanneer je een abonnement afsluit, heeft dat abonnement altijd een looptijd. Een prepaid simkaart kopen doe je eenmalig en je kunt direct bellen zonder ergens aan vast te zitten.

Linkruil.org

Comments are closed.