Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom je kiest voor een iPhone

De iPhone is ontzettend populair over heel de wereld. Maar wat maakt de iPhone nu zo populair? En wat heeft de iPhone wat andere telefoons niet hebben? Ten eerste is de iPhone een telefoon die alles kan. Met de ruim 900.000 beschikbare apps voor de iPhone heb je keuze genoeg om je iPhone uit te breiden. Verder zorgt het IOS 6 besturingssysteem ervoor dat je iPhone gemakkelijk in gebruik is. Je kunt dit besturingssysteem direct downloaden en de functies worden direct afgestemd op alle iPhone voorzieningen. Het is dan ook niet voor niets dat de iPhone al voor de negende keer op rij op nummer 1 staat in een tevredenheidsonderzoek van mobiele telefoongebruikers in de Verenigde Staten en het als een van de populairste prijzen wordt gezien in iPhone winnen acties.

De iPhone heeft een ontzettend mooi, slank design en is ontzettend licht in vergelijking met andere telefoons. Hierdoor is de iPhone gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De iPhone heeft een 4 inch retina scherm, met een super hoge resolutie. Het beeldscherm geeft de mooiste beelden, is vet afstotend en bovendien vingerafdrukbestendig.

Door de A-6 chip, welke door Apple zelf is ontworpen, reageert de iPhone erg snel. Games zien er bijvoorbeeld ontzettend realistisch uit, vanwege de hoge beeldsnelheden. De iPhone heeft een batterij die maar liefst 8 tot 10 uur meegaat en ook heel snel weer oplaadt.

De 8 megapixel iSight camera is een van de populairste camera’s ter wereld en maakt de mooiste foto’s. De iSight camera stelt zelf het licht in. Zelf professionele foto’s maken was nog nooit zo makkelijk. Door middel van Facebook integratie kun je je eigen foto’s overal en altijd delen met je vrienden. Met de iSight camera kun je ook HD video’s opnemen en vanwege de beeldstabilisatie krijg je nooit schokkerige beelden. Je kunt zelfs tijdens het filmen wat foto’s nemen.

De iPhone heeft ook een FaceTime camera op de voorkant waarmee je videogesprekken kunt voeren. Deze gesprekken kunnen zelfs via het mobiele netwerk plaatsvinden, voor als er geen WiFi netwerk beschikbaar is. Je kunt de camera op de voorkant natuurlijk ook als een gewone fotocamera gebruiken.

Ben jij ook weleens de weg kwijt? Met de iPhone kan dat niet gebeuren. Er zit een app op om overal de weg te kunnen bekijken en je kunt ook een route plannen, zodat je van tevoren weet waar je naartoe moet. Met deze app kun je ook verkeersinformatie opvragen. Zo ga je altijd voorbereid onderweg.

Met iCloud kun je je muziek, foto’s, apps, e-mails, agenda’s en documenten direct met je eigen apparaten linken, zodat je het nooit kwijtraakt. Zo ben je altijd up-to-date. En je hoeft er zelfs niet eens iets voor te doen.

De iPhone is dus met stip nummer 1 van de telefoons.

Linkruil.org

Comments are closed.