Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom VoIP kiezen voor uw bedrijf?

Het antwoord hierop is simpel. In een groot bedrijf met wellicht meerdere vestigingen liggen heeft hoge kosten op telefoniegebied. Met de producten van VoIP zakelijk kun je tot wel 40% besparen op uw telefoonkosten. Bovendien zijn alle medewerkers altijd en overal bereikbaar. Mede dankzij de integratie van vaste en mobiele telefonie.

Integratie vaste en mobiele telefonie
Om in uw bedrijf vaste en mobiele telefonie te integreren kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van Mobile Connect. Deze voip zakelijk dienst zorgt ervoor dat u profiteert van alle faciliteiten van uw telefooncentrale terwijl de mobiele telefoon wordt gebruikt. Er kunnen meerdere nummers per simkaart worden geprogrammeerd. Als u privé en werk gescheiden wilt houden, kunnen er twee mobiele nummers en één vast nummer op de simkaart geprogrammeerd worden. Doorschakelen van het ene toestel naar het andere is hierna niet meer nodig.

Hosted Mobile
Naast Mobile Connect kunt u ook kiezen voor Hosted Mobile. Hiermee kunt u per gebruiker bepalen tussen welke nummers en op welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken plaatsvinden. Hierdoor houden u en uw medewerkers grip op de bereikbaarheid.

Dankzij deze voip zakelijk dienst kunnen gebruikers van vaste en mobiele toestellen elkaar via verkorte nummers bellen. Onderling bellen is gratis tussen medewerkers en ook tussen verschillende vestigingen. De receptioniste kan tijdens een inkomend gesprek altijd zien of een medewerker beschikbaar is of niet. Zo niet, dan wordt het gesprek doorverbonden met de interne afdeling. Klanten hoeven dus niet meer in een wachtrij te staan.

Linkruil.org

Comments are closed.