Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat weten we van het nieuwe iPhone 6 beeldscherm?

Het internet staat inmiddels vol met geruchten over de iPhone 6, waarbij het voornamelijk gaat over het beeldscherm van het te verwachten Apple toestel. Het toestel zou op de markt komen in twee verschillende formaten, waarbij de 4.7- inch versie en de 5.7- inch versie getipt worden als de beste kanshebbers. Met de komst van deze twee nieuwe iPhone toestellen, wil Apple een dubbele aanval inzetten op de concurrentie en twee opvolgers introduceren voor de succesvolle iPhone 5s en 5c.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de iPhone 6 zal worden uitgerust met een Full HD beeldscherm, vooral als het gaat om een 4.7- inch versie en 5.7- inch versie van de smartphone. De Retina ervaring komt dan nog vele malen beter tot zijn recht. Toch zien we de iPhone 6 het liefste uitgerust worden met de nieuwe Quad HD resolutie, wat de Retina techniek nog veel beter tot zijn recht zal laten komen. Dit lijkt echter hoogst onwaarschijnlijk, gezien de productiekosten.

De meest recente geruchten als het gaat om de resolutie en andere specificaties van de iPhone 6, vertellen ons dat de iPhone 6 zal worden uitgerust met een resolutie van 1704×960 pixels.

Dat lijkt niet direct op Full HD, maar het zorgt er wel voor dat de 16×9 verhouding kan worden behouden. Daarnaast kan een 4.7- inch beeldscherm met deze resolutie de pixel dichtheid van 416ppi behouden. Met andere woorden: een indrukwekkend beeldscherm.

We kunnen echter nog positief verrast worden, aangezien Apple nieuwe innovaties vaker goed geheim weet te houden. We wachten af.

Linkruil.org

Comments are closed.