Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waterdichte Sony Xperia Z

De Sony Xperia Z is een geweldige telefoon. Zijn meest in het oog springende specificatie is dat hij water- en stofbestendig is. Waterschade gaat je bij de Sony Xperia Z niet voorkomen. Gelukkig maar, want veel telefoons raken beschadigd door water. Dat komt door onschuldige dingen zoals een beetje regen, of als iemand drinken over je knoeit, tot het meegaan van de smartphone in de wasmachine.

De Sony Xperia Z is dus waterbestendig, maar hij is ook meer dan dat. Ten eerste, het is een Sony. Sony staat er altijd wel bekend om, om mooie designs voor de telefoons te maken. Dat zag je altijd al bij de oude Sony Ericssons. Ten tweede heeft hij coole specificaties:
– 5 inch Ful HD scherm (waarmee hij de eerste in Nederland was
– Hij heeft beschikking over 4G internet = razendsnel internetten
– Een camera van maar liefste 13 Megapixels.
– Quadcore processor van Snapdragon, geklokt op 1,5 GHz.
– En ga zo maar door, de Sony Xperia Z is gewoon een top toestel!

De Sony Xperia Z is een vlaggenschip van Sony. Een vlaggenschip heeft vele voordelen, namelijk goede designs/specificaties. Helaas is er altijd ook een groot nadeel, en dat is de prijs. Zulk soort telefoon zullen altijd high-end telefoons zijn, en die kosten eenmaal veel geld. Om te besparen op de telefoon, is het aan te raden om een Sony Xperia Z met abonnement te nemen. Hier kan je de smartphone zelfs helemaal gratis krijgen bij een abonnement. Dit werkt ook met een sim-only (abonnement).

Linkruil.org

Comments are closed.