Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Welke belbundels zijn er bij een sim only?

Een sim only bundel wordt door haast alle telecomproviders aangeboden. Bij de ene telecomprovider kun je zelf het aantal minuten, sms’jes en internet mb’s kiezen en bij de andere zijn er vaste bundels te bestellen. Zoals bij een standaard telefoon abonnement heb je minuten die je kunt gebruiken om mee te bellen. Daarnaast zijn er vaak sms’jes inbegrepen en een aantal internet mb’s. Bij een aantal telecomproviders is het mogelijk dat de sms’jes of het internetgebruik onder de minuten vallen.

Algemene uitleg over een sim only
Een sim only is een perfecte keuze wanneer je al een gsm hebt die nog goed werkt. Je belt voordeliger met een sim only dan met een standaard telefoon abonnement. Het tegendeel is dat je geen nieuwe gsm krijgt. Omdat er geen gsm geleverd wordt is het abonnement minder duur. Met een sim only krijg je geen gsm.

Je betaalt bij een sim only iedere maand een vast tarief zoals je gewend bent bij een standaard telefoon abonnement. Elke maand wordt de rekening voor bellen van je rekening afgehaald. Je moet extra betalen wanneer je over de bundel belt. De tarieven van over de bundel bellen zijn duurder dan binnen de bundel. Het grote pluspunt van een sim only is dat het goedkoper is.

Linkruil.org

Comments are closed.