Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

WhatsApp op PC

WhatsApp op PC is een website die mensen helpt te leren hoe ze WhatsApp kunnen gebruiken op de PC. De WhatsApp dienst is standaard beschikbaar op Android, BlackBerry, iPhone, Nokia en Windows Phone apparaten, maar WhatsApp kan nu ook op de PC worden geïnstalleerd. Het merendeel van de consument gebruikt zijn smartphone of tablet om te chatten en berichten te versturen, dus waarom zou je WhatsApp op je PC will draaien. Smartphones en tablets zijn namelijk veel mobieler in vergelijking met een laptop of desktop.

WhatsApp PC

Toch zijn er een aantal redenen te bedenken waarom je WhatsApp op je PC wilt hebben draaien. De eerste reden is dat de PC of Mac een veel groter scherm heeft dan je smartphone of tablet. Hierdoor kun je foto’s en video’s direct zien in de resolutie waar ze eigenlijk voor zijn bedoeld, iets wat niet altijd het geval is om een smartphone of tablet. Dit geldt vooral voor video’s, want video’s op populaire websites als YouTube zijn niet altijd geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dit betekent dat je ze soms niet kan bekijken of dat ze er erg matig uitzien. WhatsApp op PC zorgt ervoor dat je deze content kan zien zoals het is bedoeld.

Een ander voordeel van WhatsApp op de PC is dat je je niet langer zorgen hoeft te maken over de accuduur van je mobiele apparaat. Waarschijnlijk heb je het al meerdere keren meegemaakt dat je in een leuk gesprek zit, maar je accu bijna is leeggelopen. Daarnaast kan het gesprek zelf wel nergens op gaan, maar kom je er later achter dat je een afspraak hebt gemist omdat je smartphone uit is gevallen door een lege accu.

Het enige probleems van WhatsApp voor de PC is dat de dienst eigenlijk ontwikkeld is voor het gebruik op smartphones, waardoor de interface er misschien wat gek uit zal zien.

Linkruil.org

Comments are closed.