Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ballerina’s – smaken verschillen

Ballerina’s zijn voor de meeste dames een echte must-have. Niet zo gek als je nagaat hoe comfortabel ze lopen en in hoeveel verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar zijn. Sommigen verafschuwen ze en vinden ze niet vrouwelijk genoeg.

De mooiste ballerina

Welke ballerina je het mooist vindt is heel persoonlijk. De ene houdt juist van echte flatjes à la het ballerinaschoentje met dunne stoffen en de ander wat meer van een instapachtig schoentje met wat meer “body”. Het voordeel van het huidige aanbod dat te verkrijgen is, is dat deze (dankzij de enorme populariteit van dit type schoen) heel divers is. Kijk alleen al eens tussen het assortiment ballerina’s van Sooco.nl waar je erg leuke ballerina’s kopen kan. De diverse kleuren. Met een minuscuul hakje of helemaal plat. Met versiersels als bandjes, maar ook met het welbekende strikje.

Trend 2013 ballerina’s

Eén van de trends die we dit jaar op schoenengebied terugzien, is two-tone. Bij two-tone schoenen zijn de punt van de schoen en de schoen zelf in een afwijkend kleur. We zagen het vooral bij pumps terug, maar ook de ballerina leent zich er prima voor. Denk aan een gouden neus met zwarte schoen, een zilveren neus met witte schoen, of afwijkende andere kleuren. Een andere gespotte trend in 2013 zijn de diverse versiersels, zoals opvallende bloemen, riempjes op een speelse wijze verdeeld over de wreef, opengewerkte ballerina’s, etc. etc.

Persoonlijke smaak

Of je ballerina’s nu wel of niet mooi vindt is logischerwijs gewoon heel persoonlijk. Daarnaast speelt ook nog je eigen lichaamsbouw een rol of je ze beter wel of niet kan dragen, en wat voor soort ballerina het beste bij je past. Wij Nederlandse vrouwen zijn over het algemeen stevig gebouwd. De Parisiennes onder ons lijken met hun petite lichaamsbouw met alles weg te komen. De ballerina’s lijken voor hen ook bijna wel gemaakt. Als je wat steviger gebouwd bent, kies dan niet voor een te “ielig” schoentje. Vermijd de superflatjes helemaal als je stevige en korte benen hebt. Ballerina’s met een klein hakje zijn in dat geval perfect. Zo geef je je kuit net wat meer lengte dan met de super platte schoentjes.

Webshop met actueel aanbod

Ben jij op zoek naar ballerina’s volgens de laatste trends? Neem dan eens een kijkje tussen het aanbod ballerina’s van de shop Sooco. Deze shop kenmerkt zich o.a. door een actueel assortiment schoenen voor zowel dames, heren als kinderen. Topmerken en aansprekende stijlen en modellen voor iedere smaak.

Linkruil.org

Comments are closed.