Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Blazers en jasjes bij Sevenbien

Sevenbien biedt via haar webshop een mooie collectie van Blazers en Jasjes in navolging van de laatste trends. Sevenbien heeft haar webshop helemaal gericht op de najaars- & wintercollectie en is constant bezig om haar assortiment aan te passen naar de laatste en nieuwste trends.

Met een blazer bedoelen we vaak een sportief jasje die is gemaakt van een lichte stof. Hoewel had de oorspronkelijk betekenis een hele andere bedoeling. Het stond voor een marineblaSchermafbeelding 2014-10-31 om 13.14.37uwe jas met gouden knopen dat was geïnspireerd op het 19e eeuwse uniformjasje van deBritse Royal Navy. Een blazer heeft vaak een dubbele rij knopen maar de nieuwste en laatste trends is dat er nog maar een enkele rij knopen zijn of zelfs een rits.

De laatste trends als het gaat om blazers is dat er veel franjes worden toegevoegd aan de jasjes. Een blazer zorgt er vaak voor bij een presentatie dat je toch iets serieuzer over komt en dan nemen je luisteraars ook iets sneller de informatie op die presenteert. Naast dit maakt het ook je outfit compleet en zijn er zoveel mogelijkheden om een blazer te dragen. Je kan dit op een jurkje doen met pumps of je draag dit op een spijkerjeans met stoere sneakers. Alles is mogelijk met een blazer, je kan het zelfs gebruiken om even naar de supermarkt te gaan om toch iets meer warmte mee te nemen. Ga snel naar de najaar en wintercollectie van Sevenbien en zoek de voor jouw zo gewenste blazer en gooi die in de winkelwagen en reken af:)

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.