Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

BRON Jewelry – sieraden met topkwaliteit

Kent u het merk BRON Jewelry al? Dit is het perfecte merk onder de sieraden. Hun sieraden bestaan uit oorbellen, armbanden, kettingen en ringen. Soms is het wel eens lastig om een merk te vinden wat precies bij iemand past. Als we dit werk in vier eigenschappen zullen moeten omschrijvingen, luidt dit als volgt: klassiek, vrouwelijk, eigentijds maar nonchalant. Kunt u zich helemaal in deze eigenschappen vinden? Dan is dit merk wat voor u! Deze sieraden zijn gemaakt om veel te kunnen dragen, dus niet alleen maar voor een speciaal bezoek op een bepaald moment. De sieraden worden van 18 karaat goud gemaakt. Daarnaast hebben we geel-, wit- of ros├ęgoud. De juwelen worden vaak gemaakt met speciale edelstenen, diamanten en parels. Deze worden dan ook met veel precisie geselecteerd per juweel. Zo zorgen we ervoor dat deze een perfecte uitstraling krijgen, met uitstekende kwaliteit.

BRON Jewelry lijnen

Bij BRON Jewelry hebben ze verschillende soorten lijnen/ collecties ontworpen. Deze lijnen hebben allemaal hun specifieke uitstraling en betekenis. Allereerst heeft dit merk De Catch lijn. Deze lijn bestaat uit prachtige gouden ringen met grove edelstenen. Dit is absoluut een eyecatcher! Daarnaast biedt dit merk De Confetti lijn. Deze lijn bevat vooral ringen die heel mooi met andere ringen te combineren zijn. Ook heeft dit merk nog de Stax lijn. Deze lijn bevat ringen waarbij enkele details in het montuur zijn verwerven.

BRON Jewelry juwelier

Wij zijn de juwelier voor het merk BRON Jewelry. Daarbij zijn wij officieel dealer van dit merk en daar zijn we zeker trots op. Bent u al benieuwd geworden naar de producten van dit prachtige merk? Neem dan snel een kijkje op onze website. Daarbij kunt u snel en gemakkelijk online bestellen. Neemt u liever een kijkje bij ons in de winkel? Dat is ook geen probleem. Dan kunnen wij u ook voorzien van een passend advies.

Linkruil.org

Comments are closed.