Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

CC cream, wat is het precies?

Colour Correcting
Nadat de BB cream op de markt is gebracht is ook de CC cream gecreëerd. Nu bestaat dit product al een tijdje, maar het is voor veel vrouwen nog onduidelijk wat het precies doet. CC cream staat voor ‘colour correcting crème’. Het zorgt ervoor dat de huid er gezonder, minder rood en minder vermoeid uitziet. Over het algemeen lijkt een CC cream erg op een BB cream, maar een CC cream heeft een extra functie, namelijk: het corrigeren van de huidteint. Het zorgt ervoor dat de huid weer egaal wordt en heeft een lichte dekking.

Verzorging
Een CC cream hydrateert de huid ook en bovendien beschermt het de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf met een SPF. Je zou dus eigenlijk wel kunnen zeggen dat een CC cream een combinatie is tussen een dagcrème en een foundation met een corrigerende werking. Een CC cream dekt niet zo goed als een normale foundation, maar voor vrouwen die meer van een natuurlijk en toch verzorgd gezicht houden, is de CC cream erg geschikt. Je kunt de CC cream ook in combinatie met een poeder gebruiken om de meest onzuivere plekken extra dekking te geven. Zo worden oneffenheden toch goed verborgen en  behoudt je het natuurlijke resultaat.

Natuurlijk effect
Een CC cream is erg dun van textuur. Het is erg ‘waterig’ en is daardoor heel makkelijk aan te brengen. Daarnaast krijg je het meest natuurlijke effect doordat de CC cream haast samensmelt met de huid. Het voelt als een tweede huid aan en de huid is egaler zonder dat je zichtbaar foundation op hebt.

Linkruil.org

Comments are closed.