Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Chie Mihara zomercollectie 2014

MERK GESCHIEDENIS
Chie Mihara lanceerde haar schoenenlijn in Elda, Spanje, in januari 2002 in om vrouwen iets anders te bieden, schoenen ontworpen door een vrouw voor een vrouw, met een nadruk gelegd op design en comfort. “we are mothers, working women, active women!” zei ze, ” and we should have shoes that match our needs. We want to look femenine, beautiful, attractive but without giving up comfort”. Op basis van vintage invloeden, variërend van de vrouwelijkheid van de jaren 30 tot de humor van de jaren 80, begon ze met details te nemen uit het verleden en die om te vormen om de hedendaagse esthetiek en moderne mode te weerspiegelen. Haar opvallende schoenen kregen al snel een vaste aanhang gewijd aan Chie haar unieke benadering van comfort en stijl. Chie Mihara heeft nu meer dan 1000 klanten wereldwijd, waaronder luxe warenhuizen zoals Bergdorf Goodman en Neiman Marcus in de Verenigde Staten, Selfridges in Engeland, Isetan in Japan, en Le Bon Marche in Parijs
INVLOEDEN UIT VERSCHILLENDE LANDEN
Chie Mihara haar doel in het ontwerpen van schoenen is om stijlen te maken die vrouwelijk, leuk en echt comfortabel zijn. Elke Chie Mihara schoen heeft een anatomisch voetbed dat Chie ontworpen heeft om de voet van een vrouw tegemoet te komen. Ze baseert op de facetten van haar multiculturele achtergrond bij het maken van haar collecties: Braziliëzorgt voor de vrouwelijke detials; Japan beïnvloedt haar design aanpak, de VS draagt bij aanuitvoerbaarheid en Spanje is de bron voor de hoge kwaliteit van de productie. Chie wil dat vrouwen zich visueel en emotioneel verbinden met haar schoenen, terwijl zij zorgt voor de praktische kant met aandacht voor ontwerp en vakmanschap.
LENTE / ZOMER COLLECTIE 2014
De collectie van dit seizoen gaat over plezier, positieve energie, durf, vooruitstrevendheid en zorgeloosheid! Misschien is het wel een aankondiging voor betere tijden. Chie haar inspiratie komt dit seizoen van explosies van kleuren, koraal, zonsondergang oranje, wit, nude en een mix van hen. Rechte, cilindrische en volumineuze hakken. Ook hakken in zwart en witte diamantvorm die de ernst van de schoen breekt en ze tot een levendige combinatie maken! De materialen zijn een beetje glanzend, schildpad huid leder, slang schubben op leer, koffie korrels reliëf , Barok goud afdrukken met leer. . .
CHIE MIHARA ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die de uiterst comfortabele Chie Mihara schoenen verkopen. Een bekende Chie Mihara winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Chie mihara online in hun webshop. Het online bestellen van de schoenen is niet anders dan het passen in de winkel. Zoek je juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.
Linkruil.org

Comments are closed.