Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Creëer je star-alike-look in een tassel bikini van fringed.nl

 

Ja, iedereen is het er wel over eens: een franje bikini is de trend van dit seizoen en heeft al vele fans, waaronder Rihanna, die de golven in Hawaï trotseerde in haar zwarte tassel bikini. Gevoel voor stijl heeft ze al bij haar geboorte meegekregen. In vele magazines prijkte dan ook de woorden ‘sexy, gewaagd en aantrekkelijk’ ter illustratie van dit exemplaar. En vele rich and famous volgenden. Iedereen in haar eigen favoriete kleur en eigen tassel aanpassingen en met leuke bijpassende accessoires Een grote inspiratiebron voor velen. Iedereen wil er immers zo wel bijlopen. Een tassel bikini geeft je per slot van rekening het gevoel een superster te zijn. Maar hoe creëer je nu precies zo’n sterrenlook? Wij hebben de celebrities in tassel eens goed onder de loep genomen en helpen je alvast op weg met onze bevindingen en uitleg….

 

De look van Rihanna

Net zoals de meeste sterren houdt ook Rihanna van de tassel bikini. Zij koos voor een zwart exemplaar. Zwart kleedt natuurlijk mooi af, je lijkt er slanker in en de zwarte kleur is simpel, maar elegant tegelijkertijd. Als we de paparazzi-foto’s eens nader bekijken, zien we dat de zangeres uit Barbados haar zwarte tassel strapless draagt, dus zonder bandjes. Hierdoor accentueert zij zowel het bovenstukje als haar boezem. Dat geeft haar onder andere die sexy uitstraling. De kwastjes, oftewel de franjes, heeft zij een beetje uitgedund, aan beide zijkanten zijn ze hoger afgeknipt en vallen als het ware als een omgekeerde piek naar beneden.  Verder maakt ze haar look af met een strooien lichtbruine/beige hoed, flatteuze grote oorringen en enkele vriendschapsarmbandjes. Wil je dus net zo sexy en trendy bijlopen als deze ongekende populaire zangeres, dan weet je nu de ins en outs van haar look. Even rondstruinen voor de bijpassende accessoires, en jij creëert dezelfde look als Rihanna. Succes ermee!

 

De look van Denise Richards

De zwarte tassel bikini is populair onder de Hollywood sterren. Want ook actrice Denise Richards showde laatst haar super strakke lichaam in deze zwarte bikini op de stranden van Californië. De Amerikaanse Denise Richards is bekend van onder andere haar bijrol als Bondgirl in The world is not enough en door haar rol als piloot in de film Starship Troopers. De sexy blondine draagt haar tassel bikini ongeknipt. Dat wil zeggen dat de kwastjes van haar zwart topje allemaal even lang zijn. Zij houdt het simpel: een natuurlijke look zonder franjes, armbanden, kettingen of andere accessoires in combinatie met haar bikini. Een goede manier om je lichaam volledig aan het bod te laten komen en de ogen niet te laten afleiden naar andere stukken, dan haar full body.

 

Zoek jij ook zo’n hippe tassel? Neem dan gauw een kijkje op Fringed.nl. Daar vind je dezelfde zwarte fringe die Rihanna en Denise dragen. En dat ook nog eens tegen een superscherpe prijs!

 

bewezen dat het houden van in vorm heeft zeker voordelen in natura toen ze showde haar fantastische lichaam in deze zwarte bikini gisteren.

Linkruil.org

Comments are closed.