Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De beste ondergoed merken

Ondergoed is allang niet meer weg te denken in ons leven als mens. Als we geen ondergoed aan hebben voelen de meeste van ons een beetje naakt.

Maar ondergoed is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Reeds in de vroege beschavingen al had je dat mannen stukken stof of dierenhuid over hun geslachtsdeel droegen.

Toch is moderne ondergoed best een recent onderdeel van onze kleding.

De eerste moderne onderbroeken ontstonden in Spanje zo rond de 12e en 13e eeuw. Ze werden ontworpen voor vrouwen en waren meer broeken die onder een rok werden gedragen. Ze hadden van die mouwtjes tot de knie. Best onhandig als ik eraan denk. Ondergoed werd bij de vrouwen vooral gedragen om hun lichaam te corrigeren. Denk maar aan de zogenaamde korsettes waarin ze zichzelf forceerden. Alleen vrouwen van adel droegen toen ondergoed. Mannnenondergoed kwam pas later samen met de evolutie van ondergoed, geleidelijk aan.

Dit verschijnsel dat voor mannen begon bouwde zich langzaam uit als te zijn ontworpen voor vrouwen.


Wat voor merken ondergoed zijn de beste merken ? Hoe weet je als het merk wel goed is ? Hoe stel je de kwaliteit van ondergoed vast ? Zijn er verschillende merken ondergoed voor mannen en vrouwen ?

Dit zijn een paar vragen die even in je opkomen als je aan ondergoed moet denken. Het juiste merk vinden is lastig daar je niet gewoon een ondergoed winkel kan binnen lopen om ondergoed te passen. Gelukkig probeert men de meeste ondergoed zo comfortabel mogelijk te maken waardoor het niet zo vaak voorkomt dat het niet lekker zit aan je lichaam.

Sowieso is er een onderscheid in mannen en vrouwenondergoed, zo ook in merken. Manlijke modeonwerpers richten zich meestal op de man en de vrouwen richten zich toe op vrouwen ondergoed.

Belangerijk als je ondergoed gaat kopen is om te kijken naar het materiaal van de stof. Als het in je handen al kriebelig aanvoelt zal het waarschijnlijk irriteren als je het aan hebt. De meeste goede en comfortabel zittende onderbroeken zowel voor man als vrouw voelen zacht aan. Ondergoed moet makkelijk over je lichaam glijden en moet kunnen ademen. Het zit immers meestal strak aan je lichaam en moet makkelijk kunnen meebewegen.

De meeste vrouwen zullen merken zoals Victoria’s secret als torenhoge favoriet aangeven maar om echt het beste merk te kunnen aanwijzen zou debieus zijn. er is zeker wel kwaliteit verschil te merken met de onbekende merken maar sommige doen heus niet onder voor de topmerken zoals Valisere, Sloggi, Calvin Klein enz. Zo zijn er nog een heleboel merken.

 

InUndies.nl heeft een top 3 met de beste merken samen gesteld:

  1. Nr1: Manstore
  2. Nr2: Olaf Benz
  3. Nr3: Gregg Homme

 

De beste merken zijn die merken die jezelf lekker vindt zitten naar mijn mening.

Dus als je erop uit zou gaan om lingerie of ondergoed te kopen kies er maar zelf iets uit dat je lekker vindt zitten. Zorg er wel voor dat het in ieder geval netjes zit. Goed ondergoed is niet zo moeilijk te vinden als je even de tijd neemt om ernaar te zoeken.

Linkruil.org

Comments are closed.