Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De grootste merken bij een juwelier

Ik neem aan dat iedereen weleens bij een juwelier is geweest, de ene persoon zal daar voor trouwringen zijn geweest. Iemand anders is er geweest om gewoon te kijken naar de mooie sieraden en horloges er liggen. Grote merken als Breitling, en Bron Jewelry liggen in de vitrines. Het ene sieraad is nog mooier dan de ander. Maar welke merken zijn nu eigenlijk toonaangevend. De meeste merken zullen ons bekend klinken. De ander wat kleinere merken niet, tenzij je er veel interesse in hebt. Bron Jewelry is een groot merk als het gaat om sieraden. De juwelier ligt er vaak vol mee.

Bron Jewelry

Het merk Bron Jewelry is begonnen in 1888 door een goud- en zilversmid. Door de jaren heen zijn zij sieraden gaan ontwikkelen. In het begin was dat voornamelijk merkloos en aan leverden zij aan plaatselijke juweliers. Tegenwoordig is het een stuk groter merk geworden en leveren zij ook in het buitenland.

Kenmerken

Het merk gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen met verwarmende kleuren. Dat maakt Bron Jewelry ook bijzonder. Het merk maak sieraden die voor luxe avonden geschikt zijn, maar er zijn ook sieraden die geschikt zijn voor het dagelijks gebruik. Wat het voor ons ook bijzonder maakt, het is een Nederlands merk, ooit begonnen in Schoonhoven en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk.

Juweliers

Zoals al aangegeven leveren zij aan juweliers, waar dat in het begin nog vooral aan de plaatselijke juweliers waren, zo is dat nu aan vele juweliers. Ook in Nederland. Een sieraad kopen bij de juwelier is niet zomaar iets, je wordt er voortreffelijk geholpen en je wordt voorzien van alle informatie.

Ben je nu benieuwd naar alle sieraden, of wil je simpelweg meer weten over het merk Bron Jewelry. Neem dan eens een kijkje op de website of ga langs bij één van de juweliers.

Linkruil.org

Comments are closed.