Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De houten zonnebril trend

Heb jij al een zonnebril gekocht voor de zomer van 2013? Zo niet, wacht dan nog Ā eventjes en lees eerst dit artikel over de zonnebrillen trend van 2013!

Over zonnebrillen

Al jaren lang worden zonnebrillen gedragen, als bescherming tegen de zon maar ook als fashion accessoires. Jaren lang was de piloten zonnebril een zeer geliefd en populair model onder zowel jongeren als ouderen. Sinds het najaar van 2012 is er een nieuwe populaire zonnebril bij gekomen, de houten zonnebril.

Over de houten zonnebrillen trend

Houten zonnebrillen zijn zeer populair geworden. Het montuur is volledig uit hout gemaakt wat er zeer bijzonder uit ziet. Doordat het uit hout is gemaakt is ook geen een montuur exact het zelfde. Dit komt omdat in ieder stuk hout er nerven lopen die bij geen enkel stuk hout precies het zelfde zijn. Dit is daarom dan ook terug te zien in het montuur.

Momenteel zijn er al meerdere aanbieders op de markt die deze bril verkopen. Een betrouwbare webshop waar de houten zonnebril gekocht kan worden is de webshop van Beaverbril. Deze webwinkel verkoopt de zonnebril voor een mooie prijs en je bent verzekerd van een goede kwaliteit zonnebril. Ook de ontwerpen zijn zeer uniek, er zijn drie mogelijkheden momenteel beschikbaar.

 

 

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.