Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De kwaliteit wordt sterk gewaarborgd bij het exclusieve trouwringenmerk Saint Maurice uit Duitsland

geelgouden-ring-met-saffier-en-diamant-cober

 

Het luxe merk Saint Maurice maakt trouwringen van uitzonderlijke kwaliteit. Zij doen er alles aan om de liefde van u en uw partner te vereeuwigen in prachtige aanbieding trouwringen. Ze bieden persoonlijke begeleiding door specialisten. De ringen worden gemaakt door echte ambachtsmannen, goudsmeden met liefde en passie voor het vak.

De ringen van Saint Maurice worden gemaakt in Pforzheim, het traditionele centrum van goudsmeden in Duitsland. De ringen worden gesmeed van inductieve verhitte metalen buizen, deze fijne productiemethode zorgt ervoor dat de ringen een stuk veelzijdiger zijn dan andere ringen. Vervolgens wordt deze basisring door de CNC-machine met hoge precisie gemaakt in de gewenste vorm. Daarna wordt de ring afgewerkt door deskundige goudsmeden en diamantzetters. Op deze manier creƫren ze bij Saint Maurice uitzonderlijke getuigenissen van uw liefde voor elkaar.

Met een uitzonderlijke zorg voor de kwaliteit van de ring en de eigenschappen van de grondstoffen waarborgt het merk een uitzonderlijke kwaliteit van de trouwringen. Voor het graveren van de trouwring maakt Saint Maurice gebruik van Pantograaf lasers. Door het gebruik van deze nieuwste techniek is zelfs mogelijk om de tekst in uw eigen handschrift te laten graveren. Elke Saint Maurice ring, gemaakt in Duitsland, krijgt een individueel kwaliteitscertificaat. Aan de binnenkant van elke ring wordt het kwaliteitskeurmerk gegraveerd. In de ring staat het Saint Maurice handelsmerk, het aantal karaat, de fijnheid van de legering en ook de eventuele diamanten van uw ring worden binnenin gegraveerd. Het merk garandeert dat elke trouwring voldoet aan de noodzakelijke kwaliteitseisen om de ring uw perfecte trouwring te maken.

Bij Saint Maurice heb je de keuze uit rood goud, geel goud en witgoud. Maar ze werken ook met het elegante en kostbare platina. De verschillende materialen worden gebruikt met de legeringen van een duizendste fijnheid tot 18 karaat. Ongeacht wat voor karaat uw ring is, uw ring zal nikkelvrij zijn. Zo zijn alle ringen volledig geschikt voor iedereen met een allergie.

Het gebruik van verschillende kleuren goud in een ring wordt steeds populairder. Om dit zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren maken zij bij Saint Maurice gebruik van het sinterproces.

Al met al werken ze met de beste materialen, de beste goudsmeden en de beste ontwerpers om de mooiste ringen te maken met een hoogstaande kwaliteit.

Linkruil.org

Comments are closed.