Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Lacoste poloshirts, een kledingstuk voor iedere man

Lacoste staat al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw model voor sportieve casual kleding, met de klassieke polo met karakteristieke groene krokodil op de linker borst als overduidelijk visitekaartje.

Klassieke polo zette de toon voor populair Frans merk

Toptennisser René Lacoste bevrijdde ruim tachtig jaar geleden zijn favoriete sport van het formele witte shirt en blazer en introduceerde de jersey polo met korte mouwen en stevige kraag. Sindsdien zijn de ademende polo’s een modieuze revolutie. Het shirt bleef niet beperkt tot de sportwereld, maar kreeg ook glans als vrijetijdskleding en kledingitem tijdens informele zakelijke meetings. De Lacoste poloshirts zijn er in een grote verscheidenheid aan stijlen, maatvoeringen en kleuren. Je doet hier vast en zeker nieuwe ideeën mee op voor je zomer- of wintergarderobe. De basic shirts en hemdblouses in klassieke lijnen en fijne details zijn echte blikvangers op straat of op het sportveld.

Brede en aantrekkelijke collectie aan kledingitems en accessoires

Lacoste kleding is van grote afstand herkenbaar. De collectie omvat veel meer dan eersteklas kwaliteit polo’s. Je vindt in het brede en veelzijdige assortiment ook prachtige schoenen, riemen en tassen van dit Franse modelabel. Als fashionliefhebber waardeer je zeker ook de Lacoste brillen, parfums, horloges en sieraden in het uitgebreide aanbod, dat gemaakt is van de beste kwaliteit materialen. Je kunt het dragen met een Lacoste overhemd of jack voor een even sportieve als elegante uitstraling.

Lacoste kleding kun je alle dagen dragen. Het is tijdloze en stijlvolle mode met verfijnde details die je een authentieke look geeft. Ontdek de interessante collectie in de populaire en betrouwbare online shop van Hemdvoorhem.nl en profiteer van de voordelige aanbieding en gratis verzending. Je kunt hier alle dagen terecht. Als je vandaag bestelt, heb je je artikelen de volgende werkdag al in huis. Je hebt bovendien recht op 14 dagen bedenktijd.

Linkruil.org

Comments are closed.