Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De modetrends dit jaar

2014 belooft weer een druk, modieus jaar te worden. De mode 2014 wordt mode waar nog veel over gepraat gaat worden. We borduren dit jaar weer verder op de mode van het vorige seizoen. Zo zullen er veel elementen van voorgaande modeseizoen terug te vinden in de wintermode van 2014.

Dit wil dus zeggen dat de sterke contrasten die nu voorkomt in de mode voorlopig nog een blijvertje is. Het is een erg speelse winter wat betreft de mode. Iedereen kan zijn ei er in kwijt door ervan te maken wat bij hem of haar past. Hoe gekker hoe beter lijkt de mode wel te zeggen. Zo mag u ook vele leuke felle kleuren dragen. Hoe meer u op valt, hoe beter het is. Ook is het weer toegestaan voor vrouwen om mannelijke kleding te dragen.

In de zomer zal het een wat milder modeseizoen worden. Het zal dan allemaal weer wat vrouwelijker worden, de pasteltinten weer terug, vrouwen gaan weer jurken en rokjes dragen. Ook is het zeker een aanrader om pumps en sleehakken te dragen. De mannelijkheid van de winter lijkt de vrouw dan weer in de kast terug te stoppen.

De mode 2014 heeft dus weer heel wat voor ons in petto. Iedereen lijkt er wel zijn ei in kwijt te kunnen, vooral de wintermode. Uiteraard is het belangrijkste dat we ons er lekker bij voelen en het is dus aan te raden om eerst te kijken of het wel bij ons past voordat we erin gaan rond lopen.

Linkruil.org

Comments are closed.