Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De plak bh

Voor veel vrouwen volstaat een normale bh gewoon. Voor sommige vrouwen volstaat een normale bh niet. Die willen de bandjes van hun bh niet zichtbaar hebben en dan zijn er gelukkig alternatieven. Zo is daar de zogenaamde strapless bh, waardoor je de bandjes over je schouder in ieder geval niet ziet. Maar sommigen vrouwen hebben een hekel aan een strapless bh, omdat ze het gevoel hebben dat die afzakt of verschuift. Ook zijn er vrouwen die een jurkje aan willen dat aan de achterkant open is, en voor die vrouwen is er ook een oplossing. De plak bh.

De plak bh is een simpele bh die je in principe op je borsten plakt, de plak bh heeft aan de binnenkant zelfklevende siliconen, waardoor dat de plak bh echt aan je lichaam blijft plakken. Een plak bh bestaat uit twee delen. Een deel van de plak bh plak je op een borst en het andere deel van de plak bh plak je op de andere borst. Vervolgens verbind je de twee delen aan elkaar door het verbindingsstuk op de twee delen van de plak bh vast te maken.

De plak bh heeft dus als voordeel dat je hem niet ziet, maar heeft daarbij nog een ander voordeel. Doordat een plak bh op de borsten bevestigd wordt en daarna gesloten wordt heeft een plak bh een zogenaamd push-up effect. Een plak bh zorgt er dus voor dat je een vollere boezem krijgt en ieder jurkje kan dragen wat je wilt.

Linkruil.org

Comments are closed.