Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De prachtige historie van Fredrique Constant

Het merk Frederique Constant is misschien niet het meest bekende merk in de wereld van de horloges, maar het maakt de klasse er zeker niet minder om. Natuurlijk heeft iedereen het over Rolex, Omega, Tag Heuer en Breitling. Frederique Constant hoort misschien niet in dat rijtje maar het kent wel een prachtige historie. De manier waarop het aan haar naam is gekomen is al interessant genoeg om verder te kijken naar dit merk.

De historie

Het merk zelf is Zwitsers maar het is opgericht door een Nederlander. Namelijk door Peter C. Stas. Dat merk nog niet heel oud is, het is opgericht in 1988, zegt niet dat dit een prachtig verhaal heeft over haar bestaan. De naam Frederique Constant is niet zomaar verzonnen. De naam komt van de grootouders van Stas. De grootouders waren in het jaar van oprichting al overleden maar zijn oma heette Frederique Schreiner en zijn opa heette Constant Stas. Door beide voornamen te gebruiken is Peter op de naam Frederique Constant gekomen.

Modellen

Door de combinatie van de Zwitsere technieken en de Nederlandse inbreng zorgt het ervoor dat deze horloges van hoge kwaliteit zijn met een zeer verfijnde uitstraling. Door de Nederlandse inbreng zorgt het ervoor dat dit product op de tijd vooruit loopt. Veel innovatie elementen worden toegepast op de horloges van Frederique Constant.

Juwelier van willigen

De horloges van Frederique Constant zijn onder andere te vinden bij Juwelier van Willigen. Zij zijn official dealer van dit merk en beschikken daardoor over een grote collectie. Op het moment dat je langs komt willen zij niks liever dat u de juiste keuze maakt als het gaat om het kopen van een horloge. Zij kunnen u dan ook voorzien van alle informatie die u nodig heeft over elke type horloge. Mocht u nu interesse hebben in een Frederique Constant, dan kunt u altijd langskomen bij de winkel of een kijkje nemen op de website.

Linkruil.org

Comments are closed.