Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De veelzijdigheid van Giorgio Armani

Het veelzijdige merk Armani is bekend geworden dankzij haar kledingcollectie. Het merk is opgericht door de Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani. In de jaren 70 en 80 breidde het merk haar assortiment uit met onder andere accessoires en verzorgingsproducten. De lijn voor verzorgingsproducten werd omgedoopt tot “Giorgio Armani Beauty”. Uit deze lijn zijn vooral de parfums ontzettend populair. Neem bijvoorbeeld het parfum ‘Si’. Een echte topper die niet weg te denken is uit de top 3 van best verkochte parfums ter wereld. Maar Si is niet het enige parfum dat Armani op de markt heeft gebracht.

De geuren van Armani
Giorgio Armani heeft ruim 100 parfums gelanceerd. In 1982 kwam het eerste Armani parfum op de markt. Het meest recente parfum dateert uit dit jaar. Het parfum Si Intense is dit jaar geïntroduceerd en is een variant op het succesvolle Si. Het Armani parfum zal misschien niet zo’n succes worden als zijn voorganger.

Het parfum van Armani wordt gecreëerd in samenwerking met de beste parfumeurs ter wereld. Parfumeurs als Thierry Wasser, Olivier Cresp en Dominique Ropion weten iedere keer weer een fantastische geurcombinatie te ontwikkelen.

Online bestellen
Armani online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Vergelijk en bekijk de beste prijzen online en bestel je Armani parfum eenvoudig en snel online. De voordelen? Je hoeft het huis niet uit, de levering gaat lekker snel en je kunt veilig online betalen!

Linkruil.org

Comments are closed.