Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dutch Designers Outlet

Dutch Designers Outlet is geen normale lingerie winkel/webshop met een reguliere sales, zoals in een standaard winkel. In een speciaal concept verkoopt Dutch Designers Outlet op een speciale manier lingerie collecties uit Nederland. De lingerie branche uit Nederland heeft veel mooie collecties te bieden, dat het niet noodzakelijk is om lingerie over de grens te gaan zoeken.

Er is een Dutch Designers Outlet winkel in Arnhem en een webwinkel waar lingerie verkocht wordt van lingerie designers uit Nederland. Lingerie verkopen we tegen outlet prijzen. De merken die we in onze webwinkel verkopen zijn o.a.:

  • Lingadore
  • Indulge
  • Sapph
  • Marlies Dekkers
  • Hush Hush

Dutch Designers Outlet verkoopt niet alleen dameslingerie maar ook de heren kunnen bij Dutch Designers Outlet terecht. Voor de heren hebben we onder andere de merken Sapph, Marlies Dekkers en Cavello. Ook jonge meiden kunnen bij Dutch Designers Outlet terecht voor het eerste lingerie setje. Boobs & Bloomers is speciaal gericht op de jonge meiden. We verkopen ook badmode merken zoals Marlies Dekkers en Sapph.

Een gedeelte van ons assortiment bestaat uit een exclusive Dutch Designers Sample Store. Dit is uniek in Nederland.

Wil je goedkoop lingerie shoppen van Nederlandse topmerken? Bekijk dan snel onze webwinkel Dutch Designers Outlet.

Linkruil.org

Comments are closed.