Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Eastpak rugtassen, kies voor zekerheid!

Eastpak rugtassen staan al jaren bekend als de schooltassen producent, de Eastpak rugtassen zijn namelijk een kwaliteitsproducten. Omdat Eastpak zo overtuigd is van de kwaliteit geven zij maar liefst 30 jaar fabrieksgarantie op een Eastpak rugtas. Hier kan dus echt gesproken worden van een levenslang gebruik. Eastpak heeft verschillende series die erg geliefd zijn zoals de Provider, Egghead, Genius en natuurlijk de meeste verkochte Eastpak padded pak’r rugtas. De laatste genoemde tas is het best verkochte product onder de scholieren.

 

Moderne stijl en jaren lange ervaring

Eastpak is dagelijks bezig met het ontwerpen van nieuwe printjes, kleurtjes en  andere opvallende toevoegingen die gebaseerd zijn op de laatste trends. Eastpak is een merk wat innoveert doormiddel van stoffen, kleuren en andere toevoegingen. De Eastpaktas kan tegen een stootje, daar waar veel fabrikanten vinden dat er niet met tassen gegooid moet worden, houdt Eastpak rekening met de klant. Dit doen zij door alleen gebruik te maken van de sterkste stoffen, ritsen en voeringen.

Voor ieder een tas op maat
De scholier die graag wat meer opvalt of houdt van een bepaalde kleur kan zeker terecht bij Eastpak, dit komt door het ruime assortiment. Het assortiment van Eastpak bestaat uit wel 1000 schooltassen in verschillende maten, kleuren en printjes. Naast de standaard kleuren zijn er ook jaarlijks limited editions die alleen te verkrijgen zijn bij een aantal officieel gecertificeerde verkooppunten. Een aantal van deze gecertificeerde verkooppunten zijn ook online te vinden zoals koffergigant.nl.

Waarom kiest u voor Eastpak tassen?
–              Materiaal is hoogwaardig
–              Design is verfrissend
–              Doordacht interieur
–              Levenslange garantie

Online Eastpak rugtassen kopen

Het is een aanrader om online te kijken naar een Eastpak tas, hier zijn een aantal grote leveranciers aanwezig die regelmatig stunten met de prijzen, zij kunnen vaak in grote hoeveelheden inkopen waardoor ze met de prijs omlaag gaan. Sommige aanbieders zitten zelfs 40% onder de verkoopprijs met hun tassen! Daarnaast hebben  webshops zoals koffergigant.nl een overzichtelijk assortiment met soms wel 500 verschillende kleuren en prints.

Linkruil.org

Comments are closed.