Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een kast vol schoenen

Veel vrouwen maken zich er schuldig aan, een kast die uitpuilt van de schoenen. Op een of andere manier zijn de meeste vrouwen niet tevreden met slechts een paar schoenen. Het minimum van velen is toch wel een stuk of tien. Wij vrouwen hebben het ook niet gemakkelijk. Er zijn zoveel soorten schoenen, waarvan je er allemaal wel een paar moet hebben. Enkellaarzen, hoge laarzen, pumps, sneakers, ballerina’s, slippers en sandalen. Een goed excuus om een hele kast vol schoenen te hebben zonder je hiervoor te verantwoorden. Ik zelf koop de meeste schoenen online. Ik zal in het kort vertellen hoe mijn schoenenkast is veranderd van bescheiden collectie tot grote verzameling.

Schoenen, je hebt er nooit genoeg

Ik ben snel uitgekeken op schoenen. Ook zie ik te vaak schoenen waarvan ik denk: die moet ik hebben. Mijn schoenentik is ontstaan sinds ik op hakken loop. Ik vind het zo mooi staan en ik voel me er goed bij. Ik vind het leuk om af te wisselen met kleding, dus waarom niet met schoenen? Bij ieder nieuw outfit wat ik koop moet ik nieuwe schoenen hebben. In de stad vind ik vaak niks en ik vind het niet leuk om in drukke schoenenwinkels te passen. Toen ben ik begonnen met schoenen online bestellen. Na een dagje shoppen nam ik rustig plaatst achter de computer om zo op zoek te gaan naar een paar passende schoenen. Ik begon dit zo leuk te vinden dat het een beetje uit de hand is gelopen. Ik zeg altijd: schoenen, je hebt er nooit genoeg.

Schoenenkast opruimen

Sinds mijn schoenen kast zo vol is heb ik met mezelf afgesproken dat iedere keer als ik een paar nieuwe schoenen koop, dat ik een oud paar moet weggeven. Dit heeft er voor gezorgd dat ik iets minder schoenen online koop. Daarnaast geeft het me een goed gevoel dat iemand anders nog kan genieten van mijn oude schoenen. Vorige week heb ik zelfs meerder paren schoenen tegelijk weggedaan. De online sale begint dus ik heb ruimte nodig voor nieuwe aanvulling. Online shoppen in de uitverkoop vind ik helemaal geweldig. Het is zo leuk om te zien hoeveel geld je bespaart. Doe mijn maar een iets ouder model voor de helft van het geld. Een ding is zeker, van mijn schoenen tik kom ik niet snel af. Alle webshops waar je schoenen online kunt bestellen maakt het niet makkelijker voor mij. Maargoed, het houdt de economie draaiende.

Linkruil.org

Comments are closed.