Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een laptoptas uitkiezen

Gefeliciteerd met je nieuwe laptop! Een laptop is erg handig als je veel op reis bent en toch aan de slag moet met je werk of huiswerk. Een laptop is gemaakt om mobiel te zijn, maar om het mee te nemen heb je ook een laptoptas nodig waarin je je laptop, bedrading, muis en dergelijke mee kan nemen.

De klassieke laptoptas

Laptoptassen zoals de meeste mensen ze kennen hebben het formaat van een messenger bag. Het verschil is dat ze vaak zwart zijn en de luxere uitvoeringen van leder. Een standaard laptoptas heeft vaak 1 grote vak en optioneel een extra ritsvak. Het ziet er clean uit en heeft niet teveel franjes. In een zakelijke omgeving kunnen de klassieke laptoptassen prima volstaan.

Rugtassen

Als je de laptop mee naar school neemt kan je ook een rugtas nemen met een laptopvakje. Het is namelijk niet zo prettig om met twee verschillende tassen naar school te gaan als je ook een hand vrij kan krijgen door je laptop en schoolboeken in één tas kwijt te kunnen. Steeds meer schooltassen zijn daarom voorzien van een laptop vakje en die worden vaak ook gebruikt. Dat betekend dat ook rugtassen prima als laptoptas kan fungeren.

De Herschel Post

De Herschel  Post is een rugtas maar dat is er niet aan af te zien. Aan de achterkant zie je inderdaad de rugtas banden waarmee je de tas op je rug kan dragen. Aan de voorkant zie je een tas met aan de bovenkant de opening en een riempje van beneden naar boven waarmee de sluiting open of dichtgemaakt kan worden. Het design is clean en ziet er mooi en strak uit. Het formaat is trouwens precies goed om een laptop in kwijt te kunnen en dat maakt het een geschikte laptoptas die je op je rug kan dragen.

Linkruil.org

Comments are closed.