Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een van de lijnen binnen de prachtige collectie van Niessing is de Love lijn en zoals de naam suggereert symboliseren deze trouwringen de liefde voor elkaar

De Love lijn van Niessing is gericht op koppels die graag een trouwring willen hebben die de liefde voor elkaar perfect symboliseert. De lijn bestaat uit een aantal trouwringen die qua design mooi op elkaar afgestemd zijn. De designs zijn erg fraai en dragen de boodschap van het huwelijk perfect uit. Binnen deze op zich zelf staande collectie heeft u wederom keus uit een aantal prachtige trouwringen die vervaardigd zijn van de mooiste materialen.

Om u een voorbeeld te geven van hoe deze trouwringen de liefde symboliseren zal ik er een beschrijven. Deze trouwringen heten Heart’s desire. Deze trouwringen zijn eigenlijk vrij simpel. De basis is een prachtig geslepen witgouden trouwring. Casual qua design en toch van uitzonderlijke kwaliteit. De buiten en binnenkant van deze ring is afgewerkt met een half hart in een andere kleur. Als u de binnenkant van de ene ring tegen de buitenkant van de andere aanhoudt, vormt dit een prachtig hart.

Een ander voorbeeld is de signature trouwring. Deze trouwringen zijn helemaal naar eigen wens aan te passen. Het is een vrij massieve ring die u met een gravure naar keuze kunt laten voorzien. Denk dan bijvoorbeeld aan de naam van uw partner of de datum van uw huwelijk. Hierdoor wordt het een hele persoonlijke trouwring die uniek is voor u en uw partner. Deze ring is leverbaar in veel verschillende kleuren. Voor ieder wat wils dus.

Bent u op zoek naar een trouwring die de liefdevolle relatie tussen u en uw partner perfect weergeeft? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje in de Love collectie van Niessing te nemen. Prachtige trouwringen die vaak helemaal naar wens aan te passen zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.