Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een webshop met Italiaanse fashion

ITAFFA is een online kleding shop voor jongeren en mensen die zich jong voelen. Sinds september 2013 zijn wij de eerste en enige kledingshop in Nederland die het merk ALCOTT verkoopt.

ALCOTT is Italiaans kledingmerk dat zichzelf zelfverzekerd en krachtig op de markt zet. De formule bestaat uit de volgende factoren; het aanbieden van fast fashion producten met een scherpe prijs aan jongeren. De eerste ALCOTT winkels opende zijn deuren in 1990, daarna heeft ALCOTT in een snel tempo de Italiaanse fashionmarkt veroverd. Tegenwoordig heeft ALCOTT meer dan 100 winkels wereldwijd in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje en De Verenigde Staten. ALCOTT staat voor het aanbieden van modieuze en betaalbare producten. Op deze manier kan ALCOTT een sterke en duurzame relatie met de klanten opbouwen. Van trend na trend en seizoen na seizoen.

Voor iedere jongere heeft ITAFFA alles in huis, variërend van kwalitatief goede basis kleding tot opvallende trendy, glamour fashion. ITAFFA biedt een scherp geprijsde collectie van heren- en dameskleding, geschikt voor iedere gelegenheid: dag en nacht, werk en vrije tijd.

ITAFFA biedt allerlei soorten casual producten zoals T-shirts,  tops, sweaters, chino’s, sneakers en broeken. De collectie wordt met grote zorg ontworpen en het moet altijd bestaan uit een mix van handige en leuke producten met scherpe prijzen.

Linkruil.org

Comments are closed.