Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elastische veters de oplossing voor ouderen

Reumapatiënten hebben baat bij elastische veters

Voor reumapatiënten en mensen met handklachten is veters strikken een lastige taak die dagelijks voorkomt. De hand functioneert in veel gevallen niet meer goed, waardoor de schoen niet meer vastgemaakt hoeft te worden. Elastische veters zijn hier de oplossing. Deze veters kunnen gemakkelijk in de vetergaten van de schoen gevlochten worden, zoals men bij normale veters gewend is. Het elastiek in de elastische veters zorgt dan voor permanente stevigheid, om zo de schoen perfect om de voet te laten sluiten.

Gemakkelijker veters strikken met elastische veters

Veters strikken is er namelijk niet meer bij met de elastische veters. Dankzij de stevigheid die de veters bieden hoeft te schoen niet meer gestrikt te worden wanneer deze aangetrokken wordt. In de schoen stappen gaat nog steeds erg gemakkelijk, zoals men bij normale veters gewend is. De elastische veters biedt hierdoor aan ouderen ideaal gemak. De dagelijkse slag van schoenen vastmaken hoeft gelukkig niet meer, dankzij de veters zonder strikken.

Zijn elastische veters de toekomst?

Het lijkt erop dat de elastische veters een grote markt wordt. De schoenen knopen is voor veel Nederlanders nog steeds lastig en klittenband is geen mooie optie. De elastische veters kunnen gevlochten worden in herenschoenen, maar ook voor sportschoenen zijn speciale elastieke veters verkrijgbaar. Atleten die baat hebben bij een dergelijk product om de schoenen vast te maken, zodat zij niet over hun veters kunnen struikelen, kunnen met deze elastische veters hun angst voor vallen weghalen. Dankzij de stevigheid die zij geven zit de schoen altijd perfect om de voet gegoten.

Linkruil.org

Comments are closed.