Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Exclusieve en hoogwaardige sieraden van de gerespecteerde juwelier Christian Bauer.

geelgouden-ring-met-saffier-en-diamant-cober

 

Christian Bauer is sinds jaar en dag een gerespecteerde speler op de exclusieve trouw en verlovingsringen markt. In 1880 kwam Christian Bauer op het idee om voor zichzelf te beginnen. In 1913 nemen zijn zoons het familiebedrijf over en de rest is inmiddels verleden tijd. Ze staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en kennen een rijke historie. Ze doen er alles aan om de wensen van hun klanten in vervulling te laten komen. Ze streven erna om sieraden herkenbaar, maar toch eigentijds te maken.

Christian Bauer is een Duitse onderneming die vanuit de stad Welzheim opereert. Zoals al eerder gezegd ligt hun focus bij het ontwerpen en produceren van trouw en verlovingsringen. In dit segment horen ze bij de absolute top. Ze richten zich dus voornamelijk op het premiumsegment van de markt. Het bedrijf probeert hun klanten een zorgvuldig samengesteld en aantrekkelijk assortiment verloving- en handgemaakte trouwringen aan te bieden. De ringen zijn verwaardigd van kwalitatief uitzonderlijke materialen zoals goud en platina. Ook de beste diamanten worden in hun ringen verwerkt. Een perfect merk dus voor mensen die top kwaliteit willen en geen genoegen nemen met minder dan perfectie. Door jarenlange ervaring in het smeden van ringen bent u ervan verzekerd dat ringen van Christian Bauer van hoge kwaliteit zijn en een perfecte pasvorm hebben. Dit is zeker iets om rekening mee te houden, omdat u deze ware kunstwerkjes hopelijk voor lange tijd zult dragen. De designs van Christian Bauer worden gezien als zeer elegant en eigentijds. Iets wat veel mensen in een trouw of verlovingsring erg waarderen. Bij Cober kiezen ze ook voor topkwaliteit en vandaar hebben ze besloten de lijn ringen van Christian Bauer in hun assortiment op te nemen.

U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in de winkel om deze prachtige ringen van dichtbij te zien. Het is belangrijk om een trouw- of verlovingsring zorgvuldig uit te zoeken. Bij Cober zijn ze meer dan bereidt om u het gehele assortiment van deze top zilversmid te laten zien. Wilt u het nog wat persoonlijker maken? U kunt bij Cober uw ring ook laten graveren door een van de gespecialiseerde smeden. Hierdoor krijgt u Christian Bauer ring een persoonlijk tintje.

Linkruil.org

Comments are closed.