Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Exclusieve trouwringen en bijzondere trouwringen bij Cober trouwringen uit Oss

geelgouden-ring-met-saffier-en-diamant-cober

 

Trouwlustigen kunnen hun hart ophalen aan de uitgebreide maar vooral bijzondere trouwringen die in de winkel van Cober trouwringen te vinden zijn. De collectie spitst zich toe op bijzondere en exclusieve trouwringen van het mooiste afwerkingniveau. Alle belangrijke merken zijn vertegenwoordigd en de collecties zijn up to date. Bij cober trouwringen zijn de mensen goed op de hoogte van de verschillen in draagcomfort en uitstraling en hoe die het beste te combineren. Veel klanten komen graag 2 keer langs om te kijken of de mooiste ringen van het eerste bezoek nog steeds de mooiste ringen zijn bij het tweede bezoek. Het altijd prettig om de ring in tweede instantie nog steeds als de mooiste te kiezen uit die honderden ringen die bij Cober worden aangeboden. De merken waarmee het meeste gewerkt wordt zijn de merken Christian Bauer, Meister, Gerstner en natuurlijk het eigen merk Cober. Dat is het merk waarbij echt alles mogelijk is op het gebied van trouwringen. Aan de hand van losse diamanten kan de prijs naar boven of naar onder toe worden bijgesteld, precies naar de wens van de klant. Het komt bij het trouwringen merk Cober voor dat de klant echt een heel eigen idee heeft wat vanaf het nulpunt helemaal tot stand gebracht moet worden en dat is geen probleem.

Uiteraard is het proces wat op deze manier gestart wordt van een veel hogere exclusiviteit dan wanneer er een set ringen wordt uitgezocht uit een bestaande collectie. Klanten ontwerpen hun trouwringen zelf met een beetje hulp van Cober. Wij waken eropver dat delen niet te dun worden of niet meer in verhouding.

Dit proces geeft een heel bijzonder gevoel en in de winkel zijn veel verschillende voorbeelden in te zien om u van de juiste inspiratie te voorzien. De bestaande merken collectie kan ook een heel inspirerend beeld geven en dan juist duidelijk maken wat nog mist in een ontwerp. Door met de computer een beeld te tonen van hoe het er dan uit kan komen te zien maakt het voor de klanten een heel stuk makkelijker.

Linkruil.org

Comments are closed.