Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Falke Airport sokken

Ooit gehoord van slimme sokken? Ze bestaan echt! Het exclusieve beenmodemerk Falke biedt u haar revolutionaire airport sokken. Deze sokken beschikken over katoen aan de binnenkant, welke heerlijk zacht aanvoelt op uw huid, en een laagje warme, temperatuurregulerende wol aan de buitenkant dat ervoor zorgt dat uw voeten lekker warm blijven zonder dat ze gaan zweten. Er zit stretch in de sokken verwerkt, wat zorgt voor een perfecte pasvorm. De sokken beschikken over versterkte delen bij de tenen en hielen, wat de levensduur van de sokken ten goede komt.

Materiaal en wasvoorschrift

De sokken bestaan voor 60 procent uit wol en voor 23 procent uit katoen, en er is tevens 15 procent polyamide en 2 procent elastan in verwerkt. Falke airport sokken kunnen ook nog eens gewoon in de wasmachine! Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw sokken kunt u ze het beste binnenstebuiten wassen, en niet heter dan 30 graden.

Falke airport sokken zijn verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren. Ze zijn ook nog eens hartstikke veelzijdig. U kunt deze sokken namelijk onder een net pak dragen, maar ook tijdens het sporten of bij uw casual outfits. Falke airport sokken zijn werkelijk de beste basic sokken die u voor deze prijs kunt aanschaffen.

Linkruil.org

Comments are closed.