Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Frederique Constant | Betrouwbaar, luxe en bovenal erg mooi

Horloges worden ontzettend veel gedragen. Naast dat het ontzettend handig is dat je altijd de tijd bij de hand hebt, is het natuurlijk ook nog eens een mooi sieraad. Je polsen zien er erg kaal uit als er geen horloge gedragen wordt. Daarnaast ziet het er erg verzorgd en netjes uit. Het kan een outfit helemaal compleet maken. Als je bijvoorbeeld helemaal strak in pak bent, is een horloge een waardige toevoeging. Horloges van Frederique Constant zijn er in alle soorten en maten, en er zal dan ook gegarandeerd een klok tussen zitten die helemaal past bij jouw wensen en eisen. Het merk biedt veel kwaliteit én is ook nog eens goed te betalen.

 

Het aanbod van Frederique Constant

Het aanbod is erg variërend en daarom ook geschikt voor iedereen. Doordat het merk verschillende collecties heeft, is er gegarandeerd een passend horloge bij. Het Zwitserse merk is opgericht door twee Nederlanders en daarom ook uitgebreid aanwezig op de Nederlandse markt. In de jaren zijn er verschillende collecties bijgekomen, waardoor het merk steeds meer is gegroeid. In de lijn Classics zijn alle best verkochte horloges te krijgen. Hierin kun je alle horloges vinden die het populairst zijn. Daarnaast zijn de volgende collecties: Horological Smartwatches, Manufacture, Slimline, Runabout en Vintage Rally. Het merk verkoopt vooral horloges met een leren band en ziet er dus stoer uit. Ook is het mogelijk om een smartwatch aan te schaffen. Met de smartwatch kun je verschillende functies bijhouden, zoals het aantal stappen of de tijd die je loopt. Daarnaast kun je de smartwatch geheel instellen naar jouw behoeften. Als je bijvoorbeeld veel muziek luistert, kun je bijvoorbeeld instellen dat je je muziek op play of pauze kunt zetten.

 

Online kopen

Een horloge van Frederique Constant kun je heel makkelijk online kopen. Doordat de horloge werkt met een leren band, hoeft deze niet op maat afgesteld te worden. Dit maakt het bestellen dus erg eenvoudig.

Linkruil.org

Comments are closed.