Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Geel goud is ook maar saai, dus ga in de toekomst voor groen goud!

Trouwringen_roodgoud_witgoud_emeraude_cober

 

Ik bedoel natuurlijk niet dat u letterlijk groen gouden trouwringen moet gaan kopen. De winning van goud is erg belasten voor het milieu. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in goudwinning willen een zo hoog mogelijke winst behalen en zijn hierdoor niet altijd bereidt om hun goudwinning zo milieubewust mogelijk te maken. Omdat er tegenwoordig door veel consumenten verwacht wordt dat er op een groene manier zaken wordt gedaan, stappen steeds meer juweliers over naar de verkoop van groen goud.

Het zal u al zijn opgevallen dat goud en zilver handelaren steeds meer opduiken in winkelgebieden. Dit komt omdat er een steeds grotere vraag naar groen goud is. Groen goud is goud dat als het ware wordt gerecycled. Het is dus goud dat al een functie heeft gehad en nu wordt omgesmolten voor gebruik in nieuwe sieraden.

Bent u op zoek naar een gouden trouwringen tilburg en wilt u dat die van groen goud gemaakt is? Dan kunt u natuurlijk naar een juwelier gaan die uitsluitend groen goud verkoopt, maar er is nog een andere optie. Veel mensen hebben wel gouden voorwerpen in huis die eigenlijk niet meer gebruikt worden. U kunt denken aan gouden munten, gouden sieraden die u nagelaten zijn. Het is zonde om deze voorwerpen niet meer te gebruiken. Ik begrijp dat sommige voorwerpen een sentimentele waarde hebben, maar hoe mooi is het om deze of andere voorwerpen te gebruiken voor de productie van uw trouwring. Stelt u voor. U heeft een gouden ring van uw overleden moeder, maar draagt deze eigenlijk nooit. Dan is het toch een mooie oplossing om deze ring te laten smelten en hier uw trouwring van te laten maken? Op deze manier zorgt u ervoor dat ons milieu niet verder wordt belast en dat uw trouwring van dat voor u zeer waardevolle sieraad gemaakt is. Dit geldt voor goud, maar bijvoorbeeld ook voor platina of zilver. De productie van niet groene platina trouwringen is net zo schadelijk. Denk er is over na en misschien komt u tot de conclusie dat u toch echt die groen gouden trouwring wilt hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.