Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkope kleding bij de Primark Eindhoven

Primark Eindhoven: goede kwaliteit, voor een lage prijs

Als er één winkelketen is geweest die ons heeft laten zien dat goede kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, is dit Primark wel. Primark is een internationale winkelketen, die sinds 2008 ook actief is in Nederland. Zo vindt u vestigingen van Primark in steden als Rotterdam, Almere, Nijmegen en sinds 2013 ook in Eindhoven. De reden dat Primark zo snel uitbreidt over verschillende steden in Nederland, is omdat steeds meer mensen overtuigd zijn van de kracht van deze winkelketen. Zo zijn de producten van Primark Eindhoven erg goedkoop, maar zijn de items die u bij Primark Eindhoven koopt wel van goede kwaliteit. Hoe het komt dat de producten van Primark van goede kwaliteit zijn en toch voor een lage prijs aangeboden kunnen worden, leest u in onderstaande tekst.

primark in eindhoven

Goede producten hoeven niet duur te zijn

Primark bewijst als geen ander dat goede producten niet duur hoeven te zijn. Waar een gemiddelde spijkerbroek rond de honderd euro kost of zelfs meer, kunt u bij Primark Eindhoven een spijkerbroek van dezelfde kwaliteit kopen voor ongeveer twintig euro.

Velen denken dat de lage prijzen van Primark Eindhoven te maken hebben met uitbuiting in het buitenland, zoals fabrieken in derdewereldlanden, maar dit is niet het geval. Primark geeft zelf aan dat de producten van de keten zo goedkoop zijn, omdat men drie belangrijke keuzes heeft gemaakt in de bedrijfsvoering. Ten eerste geeft men geen geld uit aan marketing en promotie, omdat men van de kracht van mond-tot-mondreclame uit gaat. Omdat er geen geld uitgegeven wordt aan marketing en promotie, hoeven deze kosten niet in de prijzen van de producten van Primark Eindhoven doorberekend te worden. Dit in tegenstelling tot andere grote merken, die vaak tientallen euro’s bij de oorspronkelijke prijs optellen om marketingkosten te dekken. Daarnaast is Primark een kei in het plaatsen van grote bestellingen bij leveranciers, voor een lage prijs. En omdat de winstmarges per product lager zijn en Primark Eindhoven hier genoegen mee neemt, kunnen de producten van Primark Eindhoven voor een lagere prijs verkocht worden. Tot slot hanteert Primark een efficiënt productieproces, met gestroomlijnde stappen in het productieproces, slimme machines en vakbekwame werknemers die een gerichte opleiding hebben gevolgd. Geen uitbuiting en slechte kwaliteit, maar slimme trucs en vakmanschap om de prijzen van producten te verlagen.

U kunt dan ook met een gerust hart winkelen bij Primark Eindhoven, om te profiteren van de beste deals en de leukste prijzen. Geen honderden euro’s meer uitgeven aan enkele kledingstukken, maar een gehele nieuwe garderobe voor hetzelfde geld.

Linkruil.org

Comments are closed.