Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Grand Seiko: een veelzijdig horlogemerk

Grand Seiko is een mooi horlogemerk dat nog niet heel bekend is in Nederland. Dit komt doordat niet veel juweliers dit merk nog aanbieden op dit moment. Er komen er wel steeds meer bij dus dat is mooi. Dit merk is ook eigenlijk een horlogemerk die voor de echte kenners is. Het merk brengt mooie bijzondere horloge lijnen uit waarmee ze ook aan de huidige horlogetrends voldoen. Zo heeft het merk onlangs een volledig goud horloge uitgebracht samenhangend met de nieuwste horlogetrends

Techniek blijft belangrijk
Het is natuurlijk zo dat de laatste jaren horloges vaak meer voor het design en als accessoire gedragen worden en minder voor de functionaliteit. Veel mensen kijken dan toch weer op de mobiele telefoon als ze willen weten hoe laat het is in plaats van het mooie horloge dat ze dragen. Echter blijft het wel een belangrijke trend om de techniek van het horloge steeds te blijven verbeteren bij de merken, zo vindt Grand Seiko dit ook erg belangrijk en letten zij hier ook erg op. Daarom komen er op de horloges ook steeds meer functies bij zoals we bijvoorbeeld bij de smartwatch steeds weer zien, maar ook bij de meer klassieke modellen.

Retro is in
Naast bovenstaande trends, zien we dat de retro trend helemaal in is in horlogeland. Dit is bij horloges een wat kleiner model uit de jaren 90, maar ook nog oudere modellen. We zien dan ook veel goud terugkomen in deze trend. Naast de goud trend die al eerder aangestipt is, zien we ook dat de zalmkleur steeds meer terugkomt in modellen. Veel merken spelen hier al op in, wij zijn benieuwd of Grand Seiko dit ook gaat doen binnenkort. Weet jij al welke trend jouw favoriet is? Of vind je sommige trends helemaal niks? Gelukkig is er voor iedereen wat wils te vinden met zoveel verschillende horloge merken en trends.

Linkruil.org

Comments are closed.