Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Grote maten webshop

Voor vrouwen met een grote maat is het soms lastig om kleding te vinden. Ik ervaar dit zelf namelijk wel zo. Ik heb maat 48 en dit is zeker geen gangbare maat en daarom is winkelen voor mij ook geen plezierige bezigheid. Echter, ook ik heb kleding nodig en dus moet ik er zo af en toe aan geloven. Vaak ga ik dan samen met een vriendin van mij, zij heeft maat 38 en dus kan zij wel overal slagen. Wanneer we samen op pad gaan, gaan we alle speciaalzaken langs die grote maten kleding verkopen. Wat mij dan op valt is dat de kleding in speciaalzaken vaak basic en saai is. Ikzelf ben een redelijk uitgesproken type en ik hou dan ook van uitgesproken kleding. En dit is nu net iets wat ik niet kan vinden in reguliere winkels.

Webshop
Laatst was ik met een andere vriendin aan het lunchen in de stad en ik complimenteerde haar over haar leuke jurkje. Ze vertelde dat ze die had gekocht via de webshop van X-two Fashion. Ze had naast dat jurkje nog veel meer leuke kleding gevonden op die site zei ze. Toen ik ’s middags thuis was ben ik gelijk gaan zoeken naar de webshop van X-two. De kleding die ze daar verkopen sprak mij gelijk aan. Het is namelijk kleurrijk en volgens de laagste trends. De collectie is hip en bestaat uit onder meer:

  • Jurken
  • Tunieken
  • Shirts
  • Blouses
  • Broeken
  • Accessoires
  • Vesten
  • Blazers

Door het uitgebreide assortiment is er voor iedereen wel een gewenst item te vinden. Daarnaast is de kleding uit deze webshop helemaal niet duur. De eerste bestelling die ik plaatste bij deze webshop vond ik wel spannend, je weet immers niet hoe een bepaald kledingstuk uitvalt. Echter het bestelde item zat als gegoten. Vervolgens ben ik dan ook veel meer kleding gaan bestellen op deze site. Ik kan elke vrouw met een maatje meer deze grote maten webshop aanraden. Want elke vrouw verdient het om er leuk uit te zien in kleren waar ze zich prettig in voelt, ongeacht je maat.

Linkruil.org

Comments are closed.