Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hardloopkleding heeft wel degelijk een functie!

Veel hardlopers beginnen hun hardloopcarrière in een simpele trainingsbroek in combinatie met een oude trui. Nadat de eerste zware kilometers en de ‘poeh dat viel tegen’ voorbij zijn, wil men toch liever lopen in passende hardloopkleding. Maar waar vind je deze hardloopkleding voor beginners

Hardloopkleding vrouwen
Vrouwen vinden vaak het uiterlijk van doorslaggevende functie bij hardloopkleding. Hiernaast vinden zij de prijs ook belangrijk. Merken als Nike en Adidas staan hoog aangeschreven, maar niet per definitie een vereiste. De kleding moet er vooral leuk uitzien en niet al te duur zijn.

Hardloopkleding mannen
Mannen kiezen vaker voor functionele kleding, al verandert dit ook steeds vaker. Ook mannen willen er steeds beter uitzien als ze gaan hardlopen. Prijs en design vinden zij ook belangrijk. Asics kleding valt meer in de smaak bij de mannen boven de dertig, terwijl de jeugdige renners gaan voor een leuk design.

Hardloopkleding voor beginners
Mocht je als beginnende hardloper op zoek zijn naar hardloopkleding, dan zullen we vooral adviseren om te kiezen voor functionele kleding. Een shirt van Cooldry materiaal en mesh panelen is aan te raden, zodat lichaamsvocht het lichaam zo natuurlijk mogelijk verlaat. Een hardloopbroek biedt compressie, zodoende blijven de spieren warm en worden blessures zoveel mogelijk verholpen.

Linkruil.org

Comments are closed.